Agenda Constructiilor
Marti, 21 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - LEROY MERLIN deschide cel de-al 19-lea magazin din Romania, la Targoviste
LEROY MERLIN deschide cel de-al 19-lea magazin din Romania, la Targoviste
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 14 Mai 2021 11:12
Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, deschide astazi, 14 mai, cel de-al 19-lea magazin din Romania, in municipiul Targoviste. Noul magazin este situat pe strada Laminorului numarul 93 si va fi deschis de luni pana sambata in intervalul 07:00-21:00 si duminica intre 08:00 si 20:00.
In magazinul Leroy Merlin Targoviste, clientii vor avea acces la o oferta diversificata de peste 25.000 de produse din categorii de interes precum: materiale de constructii, produse pentru gradina, decoratiuni, unelte, produse pentru renovarea casei, solutii pentru proiecte de casa (bai si bucatarii) si multe altele. Astfel, clientii noului magazin vor avea posibilitatea de a gasi cat mai multe produse pentru casa si gradina lor intr-un singur loc, evitand nevoia mai multor deplasari. De asemenea, acestia vor putea beneficia si de alte servicii utile in cadrul magazinului: serviciul gratuit de mixare vopsea, serviciul de inchiriere unelte sau cel de debitare a lemnului.
Totodata, clientii Leroy Merlin Targoviste vor avea acces la solutiile alternative de cumparare precum: Rezerva si Ridica, prin care acestia isi pot rezerva produsele dorite din magazin cu ridicare personala ulterioara, Comanda telefonica - pentru cei care doresc sa plaseze rapid o comanda cu ridicare din magazin sau cu livrare la domiciliu sau Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu, dar si la posibilitatea obtinerii unei finantari eficiente oferite de partenerul Oney, pentru achizitia de produse direct in magazin, prin cardul de credit Leroy Merlin sau credit de nevoi personale.
„Incepand din 14 mai, ii asteptam pe toti dambovitenii si nu numai in noul magazin Leroy Merlin din Targoviste sa descopere si sa se bucure de toate produsele din oferta si serviciile pe care noi le punem la dispozitia lor. Prin solutiile noastre alternative de cumparare <Rezerva si Ridica>, <Comanda telefonica> sau <Comanda online> ne propunem sa oferim clientilor nostri o experienta de cumparaturi omnicanal eficienta. Prezenta noastra in orasul Targoviste marcheaza deschiderea celui de-al 19-lea magazin, in cel de-al 14-lea oras din Romania si este un nou pas in strategia noastra de dezvoltare a retelei Leroy Merlin pe piata locala”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.
Conform reprezentantilor Leroy Merlin, noul magazin se desfasoara pe o suprafata totala de 10.000 metri patrati, dintre care aprox. 2000 metri patrati sunt alocati sectorului de materiale pentru constructii si 500 metri patrati sectorului dedicat produselor pentru gradina. Magazinul dispune si de un numar de 264 de locuri de parcare.
Noul magazin Leroy Merlin din Targoviste beneficiaza si de o pozitie avantajoasa, aflandu-se in proximitatea oraselor Moreni, Pucioasa sau Gaesti, dar si cu acces direct din judetele Arges, Prahova si Ilfov, fiind o alternativa in plus pentru cei interesati de produsele comercializate de retailerul francez.
Potrivit companiei, magazinul Leroy Merlin Targoviste are peste 100 de angajati bine pregatiti si instruiti, care vor asigura consultanta pentru o experienta de cumparaturi cat mai eficienta a clientilor.
 
TERAPLASTALLBIMman and machineVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
leviatan
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
theda mar
BMI_Icopal
FRONTALE
hilti
viarom
rigips
CDS
leviatan
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023