Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - REHAU a inceput lucrarile de constructie a hub-ului regional din judetul Sibiu
REHAU a inceput lucrarile de constructie a hub-ului regional din judetul Sibiu
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 11 Apr 2022 12:50
Grupul REHAU, producator german de solutii pentru ferestre, instalatii, mobila si automotive, a inceput lucrarile la hub-ul regional in valoare de aproximativ 10 milioane de euro pe care il construieste din judetul Sibiu. Cladirea, cu o suprafata totala de 52.900 mp, va asigura facilitati de depozitare pentru toate cele trei divizii ale REHAU Industries prezente in Romania - Window Solutions, Building Solutions si Furniture Solutions. In plus, hub-ul va ingloba si o linie de productie pentru infoliere dedicata diviziei de ferestre si usi. Inaugurarea hub-ului regional este programata pentru prima jumatate a anului 2023.
Hub-ul va ajuta compania sa deserveasca mai usor piata regionala si clientii, datorita apropierii de drumurile europene. Pentru inceput, produsele REHAU vor pleca din hub-ul de la Sibiu catre tarile est-europene din proximitatea Romaniei - Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.
"Suntem incantati sa incepem lucrarile de constructie la hub-ul cu ajutorul caruia vom reusi sa raspundem mai rapid si mai usor cerintelor clientilor nostri din regiune. Businessul nostru s-a concentrat intotdeauna pe deservirea clientilor la cele mai inalte standarde, astfel ca investitiile REHAU in aceasta directie sunt un pas firesc. Romania va deveni un punct de referinta pentru afacerile REHAU din regiune, iar acest lucru ne ofera un motiv in plus sa facem pasi tot mai mari in drumul spre performanta", a declarat Alexandru Oprea (foto sus), Country Manager REHAU Romania.
 
 
Odata cu punerea in functiune a hub-ului, vor fi create peste 60 de noi locuri de munca.
Divizia Window Solutions va fi principalul beneficiar al hub-ului de la Sibiu, datorita liniei de infoliere care va functiona in noua facilitate. Componenta de infoliere va acoperi o parte importanta din necesarul actual al diviziei. Din noua locatie, Divizia Window Solutions va deservi pietele din Romania, Bulgaria si Grecia.
"Prin aceasta investitie, care stabileste noi tendinte din domeniu, REHAU Window Solutions raspunde cererii ridicate de pe pietele din intreaga regiune si, in acelasi timp, isi implementeaza cu succes si consecvent strategia de crestere globala. Extinderea in Romania creste semnificativ valoarea locala a companiei. Prin productia locala adresata regiunii, vom putea raspunde si mai bine asteptarilor clientilor regionali, de exemplu printr-o individualizare semnificativ mai mare a produselor noastre. Acest lucru plaseaza REHAU Window Solutions si, de asemenea, companiile noastre partenere intr-o situatie competitiva excelenta. Astfel, ne apropiem si mai mult de clientii nostri din regiune, ne extindem capacitatea de a livra si ne securizam performantele si calitatea ridicata. Prin urmare, urmam o cale de crestere clar definita pentru compania noastra in Romania", a declarat Carsten Heuer, CEO REHAU Window Solutions.

"Ne bucuram sa putem aduce toate operatiunile REHAU din Romania sub un singur acoperis, intr-o locatie noua si moderna, a carei localizare ne va ajuta sa deservim mult mai usor piata din regiune. Pentru divizia Window Solutions hub-ul vine cu o componenta suplimentara - linia de infoliere. Acest element va transforma hub-ul de la Sibiu intr-un punct cu atat mai important in activitatea diviziei. Odata cu inaugurarea noii facilitati REHAU din Romania, vom aduce plus-valoare serviciilor noastre pe plan intern si regional", a precizat Paul Chipriean, Head of Window Solutions REHAU Romania.

 
***
Grupul REHAU realizeaza o cifra de afaceri anuala de peste 4 miliarde euro prin intermediul solutiilor pe baza de polimeri pe care le pune la dispozitia clientilor, avand peste 12.000 de angajati, in mai mult de 150 de locatii din intreaga lume. Grupul reuneste REHAU Industries cu Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC si REHAU Automotive ca societati puternice sub acelasi acoperis. REHAU Industries este o companie independenta si combina diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions si Industrial Solutions.
REHAU are o istorie de 26 de ani in Romania si are, in acest moment, 86 de angajati la nivel national. Cifra de afaceri a companiei a fost de 41 milioane de euro in 2020.
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
viarom
CDS
strabag nivel 1
Acvatot 2019
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
concelex
BogArt
ness project
siniat
konsent
MAKITA
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
noark
leviatan
theda mar
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander