Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - STAR STONE a investit 2,5 milioane euro in productia de piatra decorative
STAR STONE a investit 2,5 milioane euro in productia de piatra decorative
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 09 Oct 2023 13:34
STAR STONE, cel mai mare producator roman de pavaje premium destinate sectorului rezidential, finalizeaza o investitie de 2,5 milioane de euro in cea mai noua linie de productie pentru piatra decorativa. Investitia contribuie la automatizarea proceselor si continua demersul STAR STONE de a imbunatati permanent procesele de fabricatie si de a pune in piata materiale de constructii premium care simplifica montajul pentru clientii rezidentiali.
Linia de fabricatie complet automata va asigura controlul foarte strict al calitatii produselor si are o capacitate de productie intre 600 si 1.200 de metri patrati pe zi.
Noua linie de productie beneficiaza de o tehnologie inovativa proprietara STAR STONE, care permite lansarea unei game revolutionare de produse in categoria piatra decorativa.
Aceasta gama este o inovatie STAR STONE si se diferentiaza de toate produsele din categorie prezente in piata din Romania. Cu noua tehnologie, STAR STONE este in masura sa creeze produse unice de piatra decorativa, iar posibilitatile de diversificare sunt nelimitate.
„Tehnologia inovativa STAR STONE ne mentine in topul producatorilor de materiale de constructii premium si schimba radical procesele de productie in industrie. Noua gama de produse de piatra decorativa va surprinde piata de materiale de constructii din Romania, unde nu exista niciun produs similar”, spune Cristian Pop, Director General STAR STONE.
Noile produse de piatra decorativa STAR STONE sunt proiectate pentru conditii extreme pentru exterior, dar vor putea fi utilizate si in interior. Materialele astfel produse sunt impermeabilizate in masa cu o sigilare suplimentara la suprafata, care protejeaza produsul de intemperii sau agenti externi, iar geometria este extrem de bine realizata, cu margini generoase. Geometria este foarte importanta in procesul de montaj, deoarece ajuta la alinierea perfecta a produselor, limitand posibilitatea erorilor umane la montaj, pentru un rezultat spectaculos al ambientului final.
Designul controlat garanteaza, astfel, o textura uniforma, fara surprize, si faciliteaza o manopera de finisaj mai mica in procesul de montaj.
Pe langa produsele existente, care vor beneficia de imbunatatiri remarcabile, categoria de piatra decorativa din portofoliul STAR STONE va putea avea un numar nelimitat de produse. Intre beneficiile noii tehnologii se regaseste faptul ca procesul de fabricatie nu mai este limitat in niciun fel, acesta fiind primul pas catre solutiile de decorare de care vor beneficia si alte categorii de produse.
In ultimii ani, clientii rezidentiali din Romania au optat intr-o masura mai mare pentru materiale de constructii de calitate. Alegerea romanilor de a face o investitie pe termen lung in amenajarea locuintelor proprii s-a vazut, anul trecut, in cresterea cu peste 30% a cifrei de afaceri STAR STONE.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMLiebherABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
top 500
quadratum
top 500
Ubitech
concelex
strabag nivel 1
rigips
top 500
leviatan
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
viarom
CDS
FRONTALE
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu