Agenda Constructiilor
Joi, 18 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - THETA: Noua fabrica din Paulesti va creste veniturile la 25 milioane euro in 2025
THETA: Noua fabrica din Paulesti va creste veniturile la 25 milioane euro in 2025
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 14 Iun 2022 15:59
THETA Furniture & More, unul dintre cei mai semnificativi integratori romani de solutii de amenajare interioara, a deschis oficial portile noii fabrici de productie mobilier custom-made, in localitatea Paulesti, judetul Prahova. Momentul a fost marcat printr-un eveniment de inaugurare cu invitati din industria de real estate si segmentul de amenajare interioara. Investitia in noua fabrica de productie este de aproximativ 4 milioane de euro.
Fabrica actuala o inlocuieste pe cea initiala, care pana la inceputul anului trecut s-a aflat in localitatea Blejoi, Prahova. Constructia fabricii noi a demarat in mai 2021 si s-a finalizat la inceputul anului 2022. Terenul pe care se afla unitatea din Paulesti se intinde pe o suprafata de 20.000 mp iar fabrica de productie, spatiile de depozitare aferente si un parc auto propriu insumeaza o suprafata de 5000 mp.
“Deschiderea noii fabrici ne va sustine sa ne atingem obiectivele pe care le avem pentru urmatorii ani: de dublare a capacitatii noastre de productie si de a ajunge la venituri de 25 de milioane de euro pana in 2025. Fabrica de productie a fost inca de la inceput investitia noastra principala, rolul initial al companiei fiind de producator de mobilier custom-made, iar in ultimii sapte ani in calitate de integrator cu solutii complete de amenajare interioara. Investitia in fabrica noua a fost posibila si datorita sprijinului financiar oferit de BRD - Groupe Société Générale.” afirma Florin Gheorghe, CEO si Co-fondator THETA Furniture & More.
“Fabrica reprezinta cea mai inteligenta investitie a noastra si un centru de inovatie, atat din prisma utilajelor moderne, a fluxului nou tehnologic cat si a fortei de munca profesioniste.” - a adaugat Florin Gheorghe.
De la crearea companiei in 2008, THETA a lucrat cu peste 1.500 clienti, companii locale si internationale din segmente precum office, comercial, HoReCa si medical. Astfel, compania a amenajat peste 350.000 mp de spatii interioare, pentru clienti cu spatii localizate in cladiri precum AFI Park, Ana Tower Building, The Mark Building, Green Court Building (B si C), Oregon Park, Enayati Medical City, Hotelul Sinaia (restaurant), Hotel Mamaia, Sky Club si altele.
La momentul actual exportul reprezinta 20% din business iar compania a livrat mobiler custom-made pentru companii din tari precum Belgia, Franta, Ungaria, Olanda, Elvetia.
 
Managementul preconizeaza o crestere cu 20% anul acesta a numarului de clienti si de spatii amenajate
Afaceri estimate la 16-18 milioane de euro in 2023
Pentru acest an, managementul companiei estimeaza afaceri de 14 milioane de euro comparativ cu 10 milioane de euro in 2021. De asemenea, conducerea THETA Furniture & More preconizeaza ca pana la finele anului actual numarul de clienti si de spatii amenajate va creste cu 20% fata de 2021.
“Am investit in THETA in 2020 in plina pandemie, cand spatiile de birouri erau aproape goale. Insa noi credem foarte mult in puterea si capacitatea lui Florin de a schimba modul in care arata spatiile de interior din Romania, fie ca vorbim despre birouri, clinici medicale, restaurante sau hoteluri. Noua fabrica cu siguranta ne va ajuta foarte mult sa ne atingem obiectivele.”, declara Cornel Fumea, Board Member THETA Furniture & More si partener Black Sea Fund, fond de investitii care detine 50% din companie din 2020.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
viarom
hilti
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
rigips
MAKITA
hidroplasto
Ubitech
leviatan
Acvatot 2019
CELCO 2020
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere