Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SIEMENS: Un nou dimmer universal
SIEMENS: Un nou dimmer universal
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 18 Aug 2016 00:00
• Dimmer cu performanta ridicata pentru LED-uri si alte sarcini reglabile
• Fara sarcina minima necesara
• Doua iesiri de sarcina intr-o carcasa compacta
• Patru moduri de utilizare, contor ore de functionare si indicator de stare
 
Siemens a adaugat un nou dimmer universal gamei sale Instabus Gamma. In plus fata de lampile standard acest dimmer KNX de inalta performanta este capabil sa controleze si lampile LED cu posibilitate de modernizare (retrofit). LED-urile reglabile pot lumina zonele construite cu intensitate variata. Controlul scenei integrat in noul dimmer universal de la Siemens permite salvarea si reutilizarea ulterioara a anumitor scenarii de luminozitate. Dimmer-ul universal reduce luminozitatea LED-urilor de 230V, in conformitate cu specificatiile tehnice ale producatorului. Comunicarea prin intermediul standardului KNX, care conecteaza toate componentele de sistem ale cladirii, extinde utilizarile potentiale ale lampilor cu dimmer.
 
Noul dimmer universal este potrivit in mod special pentru aplicatiile rezidentiale high-end, camerele de hotel si spatiile formale in cladiri comerciale, precum si pentru spatiile formale din cladirile comerciale la fel precum si pentru zone de prezentare produse din industria de retail.
 
Dimmer-ul universal suporta control pe front crescator sau pe front descrescator pentru reactanta inductiva sau capacitiva. Dispozitivul este dotat cu detectarea automata a sarcinii si nu necesita o sarcina minima. Are doua canale pentru o sarcina maxima de iesire 300 wati fiecare sau un canal pentru o sarcina maxima de iesire de 500 W si este alimentat de tensiunea de bus KNX.
 
In caz de supraincalzire, suprasarcina sau scurtcircuit, dimmer-ul universal se opreste. Pentru fiecare canal, dispozitivul are un LED indicator de stare pentru pornit/oprit/scurtcircuit/suprasarcina si supraincalzire. Alte functii includ patru moduri de utilizare (mod normal, timer de 1 nivel, timer 2 nivele, aprindere intermitenta), controlul scenei si un contor al orelor de functionare. ETS, incepand cu versiunea ETS4, poate fi folosit pentru setarea parametrilor si punerea in functiune a dispozitivului.
 
Lampile conventionale cu incandescenta / halogen si lampile fluorescente compacte din aplicatiile rezidentiale, precum si lampile fluorescente compacte si tuburile fluorescente din aplicatii comerciale sunt inlocuite treptat cu lampi tip LED care reduc consumul de energie, dintre care cele mai multe sunt reglabile. In comparatie cu corpurile de iluminat conventionale, LED-urile utilizeaza in mod semnificativ mai putina energie si ofera o durata de viata mult mai lunga.
 
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
BogArt
konsent
quadratum
Acvatot 2019
MAKITA
Ubitech
leviatan
theda mar
viarom
concelex
ness project
CONCEPT STRUCTURE
CDS
siniat
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
noark

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander