Agenda Constructiilor
Marti, 28 Iunie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SIEMENS: Un nou dimmer universal
SIEMENS: Un nou dimmer universal
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 18 Aug 2016 00:00
• Dimmer cu performanta ridicata pentru LED-uri si alte sarcini reglabile
• Fara sarcina minima necesara
• Doua iesiri de sarcina intr-o carcasa compacta
• Patru moduri de utilizare, contor ore de functionare si indicator de stare
 
Siemens a adaugat un nou dimmer universal gamei sale Instabus Gamma. In plus fata de lampile standard acest dimmer KNX de inalta performanta este capabil sa controleze si lampile LED cu posibilitate de modernizare (retrofit). LED-urile reglabile pot lumina zonele construite cu intensitate variata. Controlul scenei integrat in noul dimmer universal de la Siemens permite salvarea si reutilizarea ulterioara a anumitor scenarii de luminozitate. Dimmer-ul universal reduce luminozitatea LED-urilor de 230V, in conformitate cu specificatiile tehnice ale producatorului. Comunicarea prin intermediul standardului KNX, care conecteaza toate componentele de sistem ale cladirii, extinde utilizarile potentiale ale lampilor cu dimmer.
 
Noul dimmer universal este potrivit in mod special pentru aplicatiile rezidentiale high-end, camerele de hotel si spatiile formale in cladiri comerciale, precum si pentru spatiile formale din cladirile comerciale la fel precum si pentru zone de prezentare produse din industria de retail.
 
Dimmer-ul universal suporta control pe front crescator sau pe front descrescator pentru reactanta inductiva sau capacitiva. Dispozitivul este dotat cu detectarea automata a sarcinii si nu necesita o sarcina minima. Are doua canale pentru o sarcina maxima de iesire 300 wati fiecare sau un canal pentru o sarcina maxima de iesire de 500 W si este alimentat de tensiunea de bus KNX.
 
In caz de supraincalzire, suprasarcina sau scurtcircuit, dimmer-ul universal se opreste. Pentru fiecare canal, dispozitivul are un LED indicator de stare pentru pornit/oprit/scurtcircuit/suprasarcina si supraincalzire. Alte functii includ patru moduri de utilizare (mod normal, timer de 1 nivel, timer 2 nivele, aprindere intermitenta), controlul scenei si un contor al orelor de functionare. ETS, incepand cu versiunea ETS4, poate fi folosit pentru setarea parametrilor si punerea in functiune a dispozitivului.
 
Lampile conventionale cu incandescenta / halogen si lampile fluorescente compacte din aplicatiile rezidentiale, precum si lampile fluorescente compacte si tuburile fluorescente din aplicatii comerciale sunt inlocuite treptat cu lampi tip LED care reduc consumul de energie, dintre care cele mai multe sunt reglabile. In comparatie cu corpurile de iluminat conventionale, LED-urile utilizeaza in mod semnificativ mai putina energie si ofera o durata de viata mult mai lunga.
 
Solicita informatii suplimentare
 
AUTODESKTERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
leviatan
hidroplasto
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
rigips
FRONTALE
strabag nivel 1
CELCO 2020
BMI_Icopal
hilti
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
PSC CONFERINTA CT 2022
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere