Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SIEMENS: Cerberus Portal, solutii de digitalizare in domeniul protectiei la incendiu
SIEMENS: Cerberus Portal, solutii de digitalizare in domeniul protectiei la incendiu
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 25 Sep 2020 05:19
Cerberus Portal constituie o extensie a familiei de produse Cerberus, care se afla in portofoliul de solutii Siemens. Aceasta este o aplicatie web securizata facand parte din seria Cerberus PRO si fiind bazata pe tehnologia cloud, ce permite digitalizarea ofertei furnizorilor de servicii de monitorizare, programare si intretinere a sistemelor de avertizare si alarmare in caz de incendiu. Avantajul major al solutiei respective rezida in reducerea substantiala a costurilor si timpului de deplasare intre amplasamentele unde sunt instalate sistemele de protectie la incendiu, Cerberus Portal oferind posibilitatea controlului de la distanta al acestora. Devine, astfel, posibila imbunatatirea eficientei serviciului oferit, iar conexiunea criptata asigura securitatea cibernetica a datelor transferate. Accesul la informatiile furnizare de sistemele conectate se face, fara intrerupere, prin intermediul interfetei Cerberus Connect X300, care se instaleaza si pune in functiune in mod facil. 
 
Planificarea traseelor de mentenanta si optimizarea interventiilor
Starea fiecarei zone monitorizate, indiferent de momentul temporal si de locul acesteia, este afisata in timp real si ilustrata cu ajutorul codului de culori aferent evenimentelor, pentru a crea, astfel, o imagine de ansamblu a eventualelor probleme si a oferi posibilitatea de interventie mai rapida si mai eficienta, chiar inainte ca beneficiarii sa afle de existenta situatiei respective. De asemenea, sistemul Cerberus Portal este deosebit de util in planificarea traseelor de mentenanta, deoarece permite verificarea in avans a starii zonelor monitorizate, pentru a crea o vedere de ansamblu a problemelor survenite si a oferi echipei de intretinere dotarea cu instrumentele, produsele si echipamentele potrivite. Prin digitalizarea proceselor se obtin, astfel, reduceri importante ale timpului alocat pentru interventie. Interfata cu utilizatorul este extrem de intuitiva si permite concentrarea atentie pe elementele cu adevarat importante. Aplicatia se poate instala pe orice tip de terminal, indiferent de sistemul de operare al acestuia, in mod permanent asigurandu-se actualizarea programului la cea mai recenta versiunea a sa.
Solicita informatii suplimentare
 
VideoConfAC-iulhiltiALLBIMman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
theda mar
leviatan
FRONTALE
strabag nivel 1
noark
viarom
grundfos
MAKITA
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
CDS
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica