Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Signify: Iluminatul cu radiatii UVC ofera mijloace eficiente pentru dezinfectare
Signify: Iluminatul cu radiatii UVC ofera mijloace eficiente pentru dezinfectare
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 05 Aug 2020 11:21
Signify adopta regulile de siguranta privind radiatiile UVC, la formularea carora a contribuit in colaborare cu Asociatia Mondiala pentru Iluminat, pentru a raspunde cererii tot mai mari de instalatii pentru dezinfectarea pe baza de radiatii. Compania implementeaza aceste norme, cat si alte standarde aplicabile, pentru noua sa gama de echipamente cu UVC.
La inceputul acestui an, Asociatia Mondiala pentru Iluminat a reunit experti din industrie si a dezvoltat un set de reguli pentru consumatori si producatori, pentru a asigura utilizarea tehnologiei si produselor cu UVC in conditii de siguranta. Aceste reglementari sunt fundamentate pe principiile standardelor internationale, precum IEC 62471 - standardul fotobiologic de siguranta, si prescriu garantii tehnice si procedurale suplimentare.
„Timpul este esential in lupta impotriva COVID-19. Iluminatul cu radiatii UVC ofera mijloace rapide, puternice si foarte eficiente de dezinfectare. De asemenea, s-a demonstrat ca este o metoda sigura atunci cand proiectarea, instalarea si utilizarea sunt desfasurate conform instructiunilor”, declara Olivia Qiu, Chief Innovation Officer in cadrul Signify. „Prin adoptarea regulilor de siguranta emise de Asociatia Mondiala pentru Iluminat, oferim un nivel avansat de incredere in implementarea tehnologiilor cu UVC. Indemnam si alti producatori sa se conformeze si sa adere la aceste noi reglementari ale industriei.”
Folosind standardele internationale pentru masurarea nivelului de radiatii si clasificarea categoriilor de risc pentru produsele cu UVC, ghidul normativ adauga cerinte suplimentare pentru masurile de protectie tehnice - precum detectarea prezentei, accesul controlat sau izolarea, dar si indrumari detaliate cu privire la etichetele de avertizare, manualelor de utilizare sau programelor de instruire pentru folosirea in siguranta a tehnologiei UVC.
Pe 16 iunie, Signify si Laboratorul National de Boli Infectioase Emergente din cadrul Universitatii Boston au confirmat, in urma cercetarilor, eficienta surselor de lumina Signify cu UVC in distrugerea SARS-CoV-2, virusul care cauzeaza COVID-19.
Signify este lider in sectorul lampilor UVC si s-a aflat in fruntea tehnologiei UV timp de 35 de ani. Compania are o experienta dovedita in iluminatul cu radiatii UVC, care este proiectat, produs si instalat in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
strabag nivel 1
CDS
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
concelex
rigips
viarom
noark
Ubitech
leviatan
theda mar
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander