Agenda Constructiilor
Joi, 22 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TITAN Machinery Romania devine unic importator al utilajelor Terex EvoQuip
TITAN Machinery Romania devine unic importator al utilajelor Terex EvoQuip
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 02 Apr 2020 10:30
Titan Machinery Romania este bucuroasa sa anunte inceperea unui parteneriat de amploare cu unul dintre cei mai mari producatori de utilaje din lume, compania americana Terex® Corporation. Ca atare, incepand cu data de 01 martie 2020, Titan Machinery Romania preia distributia exclusiva a marcii de utilaje premium pentru constructii – EvoQuip™, urmarind astfel sa acopere un segment de piata ce devine deosebit de important la nivel national: recuperarea si refolosirea materialelor obtinute in urma demolarilor, dar si procesarea mineralelor din cariere.
Masinile EvoQuip™ sunt compacte, au o inalta fiabilitate si productivitate de lucru, sunt usor de transportat si sunt facute sa zdrobeasca si sa macine deseurile rezultate in urma demolarilor. Reciclarea la fata locului va permite constructorilor sa transforme deseurile existente in produse refolosibile si vandabile, crescand profiturile si reducand amprenta de carbon. Gama de produse EvoQuip™ pe care Titan Machinery Romania incepe sa le comercializeze va fi disponibila pe website-ul oficial www.titanmachinery.ro, iar acestea vor putea fi comandate la managerii regionali de vanzari pe segmentul de constructii Titan Machinery Romania.
Acest parteneriat de mare anvergura a luat nastere ca urmare a unei analize riguroase a pietei in contextul actual si in perspectiva, urmarind obiectivul principal de a completa portofoliul de utilaje pentru constructii pe care le comercializam si aplicabilitatea maxima pe care gama noastra de produse o poate avea pe santierele din Romania. Pentru Titan Machinery Romania dezvoltarea acestui parteneriat reprezinta o oportunitate in contextul in care in Romania sunt atrase fonduri europene importante pentru proiectele de reciclare.
Cu o dezvoltare remarcabila de aproape un secol, constructorul american de utilaje premium Terex® Corporation are un portofoliu vast si diversificat de produse de talie mondiala, de la macarale industriale si autovehicule, pana la tehnologie portuara si utilaje cu aplicabilitate agricola. Utilajele marca EvoQuip™ sunt produse in aceeasi fabrica unde se produc alte doua marci de utilaje foarte cunoscute in aceasta industrie: Terex® Finlay si Terex® Powerscreen.
EvoQuip™ ofera o gama completa de produse pentru a raspunde nevoilor proiectelor de reciclare in cinci industrii cheie: constructii, cariere, agricultura, amenajare si gradinarit. Facilitatea utilizatorului se afla in centrul marcii si pe masura ce noile produse sunt exploatate, simplitatea, intretinerea usoara, eficienta combustibilului si usurinta transportului vor face ca experienta tuturor constructorilor sa fie fericita.
 
ALLBIMelmas_1octCOVID-19AUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
strabag nivel 1
rigips
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere