Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Sustenabilitate - BCR va acorda dobanzi mai reduse pentru achizitia locuintelor verzi, certificate
BCR va acorda dobanzi mai reduse pentru achizitia locuintelor verzi, certificate
Sustenabilitate & CSR Publicat de Elena Icleanu 13 Aug 2021 06:20
Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) a incheiat un parteneriat strategic cu Banca Comerciala Romana (BCR), institutia financiara va oferi creditul imobiliar Casa Mea NaturA, cu dobanzi semnificativ mai reduse, clientilor care achizitioneaza imobile certificate Locuinte Verzi (Green Homes by RoGBC).
"Extindem portofoliul de produse de creditare prin Casa Mea NaturA, care pune la dispozitia clientilor doua oferte de credite imobiliare pentru locuinte verzi, la cele mai bune costuri din piata si cu multiple avantaje. Dezvoltarea portofoliului de credite verzi reprezinta consolidarea rolului BCR in zona de sustenabilitate si responsabilitate fata de mediu si sustinerea informarii clientilor cu privire la alegerile financiare inteligente pe care le pot face, ce au la baza respectul pentru mediu. Ne-am propus sa incurajam investitiile sustenabile si vrem sa le aratam clientilor beneficiile achizitionarii unei locuinte eficiente din punct de vedere energetic, care inseamna un mediu mai sanatos, amprenta de carbon mai redusa, costuri mai mici la plata utilitatilor si cresterea calitatii vietii", a declarat Vlad Hutuleac, Director Executiv Adjunct, Produse si Segmente Retail, la BCR.
"Locuintele certificate Green Homes de RoGBC ofera o garantie pentru potentialii cumparatori ca vor primi locuinte de calitate, mai sanatoase, confortabile, alaturi de beneficiile financiare ale detinerii unei case sustenabile. «Creditul Casa Mea NaturA», de la BCR, ofera o finantare accesibila familiilor pentru a permite o mai buna proiectare si constructie a locuintelor", a declarat Elena Rastei, Director Certificare Green Homes, la RoGBC.
Romania Green Building Council este o asociatie non-profit care promoveaza responsabilatea fatǎ de mediu in sectorul constructiilor, fiind organizatia care acorda certificarea Green Homes (Locuintele Verzi). Acestea reprezinta cel mai cunoscut sistem de certificare la nivel national pentru sectorul rezidential.
 
VideoConfAC-iuljungheinrichTERAPLASTgamma_2021ALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
hidroplasto
leviatan
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
cv water 2021
strabag nivel 1
Acvatot 2019
CELCO 2020
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
bienala
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere