Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Sustenabilitate - KPMG incepe parteneriat cu Skyline Drones, furnizor de servicii de inspectie aeriana
KPMG incepe parteneriat cu Skyline Drones, furnizor de servicii de inspectie aeriana
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 01 Apr 2021 14:03
Prin intermediul acestui parteneriat, KPMG poate oferi clientilor sai alternative inovatoare la activitatile care, pana de curand, au fost realizate in mod traditional si cu utilizare intensiva a fortei de munca, precum si solutii la provocarile abordate pana in prezent intr-un mod limitat. Inspectiile cu ajutorul dronelor deschid orizonturi noi, economisesc timp si efort si prezinta un grad ridicat de precizie. Acestea sunt destinate in special unor industrii precum agricultura, energia, telecomunicatiile, petrolul si gazele, precum si constructiilor civile si industriale.
Richard Perrin (foto), Head of Advisory, KPMG in Romania, explica: „Pe langa serviciile traditionale de consultanta, KPMG isi extinde oferta cu solutii inovatoare pentru a sprijini afacerile clientilor, ajutandu-i sa isi dezvolte operatiunile si sa faca fata provocarilor strategice si operationale. Parteneriatul cu Skyline Drones este un mod de a adauga tehnologie si solutii inovatoare la oferta noastra catre clienti. Acestea sunt din ce in ce mai solicitate pe piata, consolidate de circumstantele actuale generate de pandemia COVID-19.”
„Tehnologia dronelor va schimba jocul pentru mai multe industrii”, adauga Andrada Iliescu, Director Consultanta in Afaceri, KPMG in Romania. „In ultimii patru ani, expunerea noastra fata de industria dronelor a crescut exponential, iar recenta crestere a tehnologiilor adiacente a sporit si mai mult proliferarea solutiilor oferite cu ajutorul dronelor. Supravegherea cu drona poate acoperi o paleta mare de servicii, de la inspectii ale rezervoarelor de petrol sau ale spatiilor inguste / inchise, la inspectii ale liniilor de inalta si medie tensiune, ale emisiilor de gaze, stadiile de constructie ale cladirilor comparativ cu planurile tehnice, inspectia activelor etc. Suntem incantati de parteneriatul cu Skyline Drones, care extinde portofoliul nostru de oferte de solutii prin tehnologie. Acestea vor include acum evaluari si integrari complete, operatiuni de zbor si solutii de procesare a imaginilor captate.”
Ciprian Iorga, Fondator, Skyline Drones adauga: „Inspectia cu ajutorul dronelor, care utilizeaza vehicule aeriene fara pilot (UAV), devine rapid metoda preferata de inspectie si monitorizare vizuala intr-o gama larga de industrii. Inspectia aeriana cu ajutorul dronelor este cea mai sigura alternativa la orice metoda clasica de monitorizare si inspectie vizuala, cu personal de la sol, si tot mai multe companii digitalizate incep sa realizeze si sa inteleaga avantajele includerii inspectiei cu ajutorul dronelor in bugetele lor anuale.
Plecand de la experieta dobandita pana in prezent, serviciile pe care ne vom concentra vor fi cele de agricultura de precizie, identificare de defecte (vizuale si termale), masuratori cu ultrasunete (UT measurements), inspectii LIDAR, modele 3D & fotogrametrie si tururi virtuale.
Datorita experientei vaste a KPMG in planificarea strategica si operationala, Skyline Drones va putea sprijini intreprinderile nu numai in furnizarea de servicii de inspectie aeriana, ci si in punerea in aplicare pe plan intern a unor servicii complete de monitorizare si inspectie cu ajutorul dronelor . Sunt incantat de acest parteneriat cu KPMG in Romania si acesta este inca un exemplu pentru ceea ce este posibil atunci cand organizatii cu competente complementare si viziune comuna se reunesc.”
KPMG in Romania si Skyline Drones au impreuna misiunea de a ajuta companiile sa inteleaga beneficiile utilizarii dronelor, sa identifice oportunitati specifice pentru activitatea lor si sa recomande strategii si actiuni de punere in aplicare. In plus, ne vom ajuta clientii sa lucreze cu datele colectate de drone, sa le proceseze si sa actioneze in consecinta pentru maximizarea rezultatelor.
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESKALLBIMgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
cv water 2021
Acvatot 2019
hilti
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere