Agenda Constructiilor
Miercuri, 30 Septembrie 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - ENEL conecteaza spitalul de campanie din Timisoara la reteaua electrica
ENEL conecteaza spitalul de campanie din Timisoara la reteaua electrica
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 27 Apr 2020 11:50
E-Distributie Banat, operatorul de distributie a energiei electrice parte a Grupului Enel din Romania, va executa lucrarile de conectare la reteaua electrica a spitalului militar de campanie din Timisoara, sprijinind astfel eforturile echipelor medicale in lupta impotriva COVID-19.
Proiectul de conectare a inclus modernizarea unui post de transformare existent cu echipamente unificate care se vor integra in telecontrol, precum si amplasarea unui nou transformator de medie-joasa tensiune, dedicat pentru alimentarea spitalului de campanie, intrerupatoare, cutii de distributie si toate echipamentele necesare pentru alimentarea din reteaua de joasa tensiune. Valoarea echipamentelor si a lucrarilor efectuate de E-Distributie Banat ajunge la peste 50.000 euro si este sustinuta de companie.
Proiecte similare au fost realizate in ultima luna de E-Distributie Muntenia, la spitalul militar de campanie de langa Bucuresti, si de catre E-Distributie Dobrogea, la spitalul militar de campanie din Constanta. Astfel, E-Distributie a donat echipamente si lucrari ajungand la aproximativ 110.000 euro, pentru a sustine in mod direct pe aceia care lupta in linia intai cu COVID-19.
Companiile Enel in Romania au implementat o serie de masuri menite sa contribuie la reducerea raspandirii COVID-19, din grija pentru comunitatile pe care le deserveste, pentru clienti si angajati. Prin urmare, toate activitatile care implica contactul direct cu publicul au fost suspendate, clientii avand la dispozitie canale alternative de comunicare.
De asemenea, Enel Romania a activat regimul de smart working (tele-munca) pe termen lung pentru toate activitatile angajatilor sai pentru care acesta este aplicabil, cu exceptia activitatilor esentiale care nu suporta intarziere, care sunt necesare pentru a garanta continuitatea serviciului si securitatea sistemului electric national.
De asemenea, compania a pregatit un plan de continuitate, pentru a asigura siguranta in furnizarea energiei electrice in zonele care ar putea fi declarate „zone rosii” de catre autoritati. In acest sens, companiile E-Distributie continua sa desfasoare activitati tehnice si operationale pentru a asigura continuitatea distributiei de energie electrica in conditii sigure, in special pentru institutii critice, precum spitale si centre de carantina. In contextul actual, cand fiecare dintre noi poate lua cateva masuri de preventie pentru mentinerea sanatatii tuturor, este importanta de asemenea transparenta, astfel incat sa fim cu totii in siguranta. De aceea, conform informarii autoritatilor din domeniul sanatatii, rugam clientii sa anunte eventuale suspiciuni de contaminare, catre echipele care sunt chemate pentru interventii neprogramate, pentru ca acestea sa poata lua masuri de protectie. La randul lor, echipele E-Distributie care efectueaza lucrari pe teren sunt instruite sa ia toate masurile necesare si sunt dotate cu echipament de siguranta (masca, ochelari, manusi).
 
allbimElmas 375VideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
CELCO 2020
hilti
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere