Agenda Constructiilor
Marti, 20 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Actualitatea interna - Freedom Group, firma specializata in intermediere imobiliara cauta 75 de actionari
Freedom Group, firma specializata in intermediere imobiliara cauta 75 de actionari
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 12 Oct 2020 14:48
Compania de consultanta, asistenta, reprezentare si intermediere imobiliara Freedom Group, condusa de antreprenorul Octavian Badescu, deschide accesul in actionariat si pune la vanzare pachete totalizand 750.000 de actiuni (75%) din totalul de 1.000.000 pentru a accelera expansiunea in piata.
Astfel, incepand cu luna octombrie, cei interesati (investitori, proprietari de agentii si agenti imobiliari) pot achizitiona pachete de minimum 1%, la pretul fix de la lansare, de 2,5 lei per actiune. Initiativa continua proiectul unic demarat in urma cu un an de Freedom Group, care vizeaza constructia celei mai mari retele din lume detinute de catre agentii imobiliari, care isi pot pastra atat brandul propriu, cat si 100% din veniturile obtinute din tranzactii.
„Compania are deja aproape 12% din actiuni detinute de catre investitori si agenti, dar expansiunea a fost incetinita de caracteristicile anului 2020 si de faptul ca noi cesionam actiuni in cantitati limitate si la preturi in crestere, toate acestea limitand viteza de dezvoltare. Pentru a accelera acest proces am decis ca vanzarea de actiuni sa fie impulsionata prin introducerea in ecuatie a cat mai multor „dezvoltatori de business", fara a ne limita doar la transferarea de actiuni „en-detail" direct catre agenti. Astfel, oportunitatea se adreseaza tuturor categoriilor de investitori, brokeri/owneri, agenti imobiliari sau business developeri interesati de a fi parte dintr-un proiect de anvergura. Conform calculelor noastre, este necesar acum sa largim baza de actionari si sa le oferim acestora oportunitati de contributie la dezvoltare si de marcare de profituri, pentru ca firma sa ajunga cat mai repede in Romania la acel nivel de 250-450-650 consultanti, unde valoarea actiunii calculata ca multiplu de profit va fi de 15-25-50 lei.
Este o decizie strategica, prin care avem deschiderea de a lucra cu “distribuitori” in fluxul de dezvoltare, de a ceda majoritatea si prin care transferam, practic, cea mai mare parte a oportunitatilor de profit catre cei care vor investi in propria lor companie, detinatoare a unui brand, a unui portal imobiliar si a unui intreg set de instrumente tehnologice, in continua dezvoltare, menite a adauga valoare agentiilor, agentilor si clientilor”, a explicat Octavian Badescu, fondator Freedom Group.
Prin acest demers, compania urmareste sa angreneze in mod direct un numar de pana la maxim 75 de noi actionari care vor putea angrena alti agenti, transferand daca doresc, la randul lor, actiuni catre zeci de alti agenti, proprietari de agentii sau investitori interesati, in perioada 2021-2025, la preturi pornind de la un nivel apropiat de cel actual de en-detail si ajungand pana la 25-50 lei in urmatorii ani.
„Obiectivul meu a fost si ramane acela de a pune si de a lasa agentilor la dispozitie o mare retea, un brand, un portal si instrumente detinute chiar de catre agentiile afiliate, de catre agentii afiliati. Ne dorim ca astfel sa acceleram procesul. Astfel incat, ca fondator, ma voi limita la a pastra minimum 100.000 actiuni, pe care nu intentionez sa le transfer altor agenti, cel putin pana cand aceasta companie nu ajunge lider pe piata romaneasca, adica pana cand valoarea actiunii nu va ajunge intr-o zona cat mai apropiata posibil de 50 lei”, a spus Octavian Badescu.
Tot in aceasta toamna, Freedom Group va operationaliza si faracomision.ro, un proiect complementar, destinat pietei de tranzactionare fara agent (FSBO) si generarii de lead-uri calificate agentiilor si agentilor afiliati si co-proprietari ai retelei Freedom Group, dezvoltat impreuna cu o companie specializata in online. Acest proiect poate deveni si parte integranta a companiei Freedom Group, adaugandu-i valoare si generand practic o adresare extinsa catre intreaga piata de tranzactionare imobiliara.
Dupa implementarea cu succes a acestor proiecte care acopera integral piata de tranzactionare imobiliara romaneasca, compania vizeaza extinderea lor la nivel international.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKelmas_1octCOVID-19VideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
rigips
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
hilti
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere