Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Actualitatea interna - INS: Cresteri de preturi, scadere de activitate si salariati pana in februarie 2020
INS: Cresteri de preturi, scadere de activitate si salariati pana in februarie 2020
Actualitatea interna Publicat de Cosmin Dincu 29 Nov 2019 08:45
In noua ancheta de conjunctura a Institutului National de Statistica (INS), intitulata „Tendinte in evolutia activitatii economice in perioada noiembrie 2019- ianuarie 2020”, data publicitatii la 28 noiembrie a.c., managerii respondenti, reprezentativi pentru principalele activitati ale economiei nationale, intrevad pana la inceputul lunii februarie a anului viitor o Relativa stabilitate a activitatii in industria prelucratoare si comertul cu amanuntul, o relativa stabilitate a numarului de salariati in industria prelucratoare si servicii, precum si o crestere moderata a preturilor in industria prelucratoare si in ramura de constructii.
In cadrul anchetei de conjunctura din luna noiembrie 2019, potrivit estimarilor pe care le-au efectuat, managerii intreprinderilor cu activitate pe piata de constructii sustin ca in activitatea de constructii se va inregistra, pentru urmatoarele trei luni, o scadere a volumului productiei (sold conjunctural -24%). Managerii estimeaza si o scadere moderata a numarului de salariati (sold conjunctural -11%). In ceea ce priveste preturile lucrarilor de constructii se preconizeaza o crestere moderata a acestora (sold conjunctural +7%).
INS informeaza si ca soldul conjunctural indica perceptia managerilor intreprinderilor asupra dinamicii unui fenomen care NU trebuie confundata cu ritmul cresterii sau scaderii oricarui indicator statistic produs de INS. Soldul conjunctural procentual este obtinut ca diferenta intre procentajul managerilor care au ales varianta pozitiva a fenomenului si procentajul celor care au indicat varianta negativa. Pentru a descarca ancheta de conjunctura in format complet, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
CDS
rigips
Acvatot 2019
quadratum
theda mar
noark
ness project
MAKITA
leviatan
concelex
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
viarom
FRONTALE
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander