Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Actualitatea interna - RBL: Dragos Petrescu este noul presedinte al Romanian Business Leaders
RBL: Dragos Petrescu este noul presedinte al Romanian Business Leaders
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 14 Apr 2021 11:43
Incepand cu luna aprilie 2021, Romanian Business Leaders (RBL) are un nou Consiliu Director, format din 13 antreprenori si executivi romani: Dragos Petrescu (Presedinte, City Grill Restaurants), Mihai Marcu (CEO, Medlife), Dragos Neacsu (CEO, GS1 Romania), Sergiu Negut (Co-fondator, FintechOS), Felix Patrascanu (Owner, FAN Courier Express), Marius Stefan (Owner/CEO, Autonom Group), Mariuca Talpes (CEO, Intuitext), Laura Florea (Managing Partner, Point Public Affairs), Angela Rosca (Managing Partner, Taxhouse-Taxand Romania), Dan Pitic (Owner, Perpetuum), Iulian Circiumaru (Managing Partner, V7 Capital), Florin Furdui (Country Manager, Portland Trust) si Dan Isai (CEO, SaladBox)
Consiliul Director va fi condus de Dragos Petrescu, noul presedinte al RBL si de doi vicepresedinti, Marius Stefan si Felix Patrascanu.
Prioritatile noului consiliu sunt: cresterea sustenabila a proiectelor de educatie si antreprenoriat dezvoltate de Fundatie, intarirea pilonului de buna guvernare, cresterea comunitatii de membri si a implicarii acesteia in proiectele si initiativele organizatiei, precum si extinderea in alte orase din tara si din strainatate.
”Inchei cele doua mandate la conducerea Romanian Business Leaders cu bucuria de a fi fost alaturi de membrii si colaboratorii nostri in constructia unei organizatii puternice, mature, si creative. Comunitatea RBL a dovedit o capacitate extraordinara de adaptare, inclusiv la conditiile dificile ale pandemiei, pastrand entuziasmul si dedicarea neconditionata si dezvoltand, in continuare, cu migala, rabdare si pricepere proiecte extrem de valoroase pentru comunitate. Romanian Business Leaders este comunitatea pe care te poti baza intotdeauna, alaturi de care ideile posibile devin realitate.”, a spus Dragos Rosca, fost presedinte al RBL.
Dragos Petrescu, noul Presedinte RBL este un antreprenor self-made, pornit de la zero, a ajuns, dupa multe experiente in zona de retail, una dintre cele mai cunoscute voci ale industriei HoReCa. El si-a descoperit vocatia pentru afaceri in anii ’90, fiind unul dintre seniorii antreprenoriatului in Romania. Dragos conduce cea mai mare retea de restaurante traditionale din Romania: City Grill alaturi de Daniel Mischie, grup fondat de catre cei doi in anul 2004. Activeaza cu succes si in piata de delivery din Bucuresti cu City Grill Delivery, fiind unul dintre primii 5 jucatori de pe piata de delivery din capitala incepand cu anul pandemic 2020.
Dragos Petrescu este investitor in formatul TV al emisiunii Imperiul Leilor. Misiunea lui de a intoarce experienta dobandita catre tinerii antreprenori se regaseste si in alte initiative precum Tineri in Arena (un proiect RBL ).
"RBL este vocea si vehiculul de actiune al antreprenorilor pentru a construi o Romanie in care generatiile viitoare sa isi doreasca sa traiasca. Este o responsabilitate importanta pentru mine sa duc visul pornit de fondatori, acum 10 ani, mai departe. Sper sa contribui sustenabil la viziunea si directiile Fundatiei – antreprenoriat, educatie si buna guvernare – astfel incat RBL sa-si consolideze pozitia de lider al organizatiilor antreprenoriale din Romania", a declarat Dragos Petrescu.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021ALLBIMTERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
cv water 2021
strabag nivel 1
hilti
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere