Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Actualitatea interna - USR: Guvernul "se bucura de scumpiri" pentru ca incaseaza mai mult la buget
USR: Guvernul "se bucura de scumpiri" pentru ca incaseaza mai mult la buget
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 30 Ian 2023 13:06
Presedintele USR, Catalin Drula a declarat vineri, intr-o conferinta de presa Baile Felix, ca reprezentantii actualei guvernari "pun gaz pe focul inflatiei" si "se bucura de scumpiri" pentru ca astfel "se incaseaza taxe mai mari la buget".
El a adaugat ca se poate vorbi de un "guvern al nesimtirii care se lafaie pe banii romanilor" si ca USR este "ferm impotriva" politicilor inflationiste si ca "prioritatea zero" cand va ajunge la guvernare va fi "oprirea scumpirilor".
"Cum vom ajunge la guvernare, asta va fi prioritatea zero: oprirea scumpirilor, stabilizarea preturilor si a valorii unui leu. Lupta noastra pentru 2024 este sa scapam Romania de PSD si PNL. Scumpiri, cresteri de preturi, cresteri de rate, taxe si impozite mai mari, asta livreaza acest guvern. Vreau sa va spun ca o fac intentionat. Guvernul pesedisto-iohanist se bucura de scumpiri. Este un fapt, ca prin aceste scumpiri se incaseaza taxe mai mari la buget, se finanteaza aceasta clientela grasa de partid. Iar politicile guvernului actual sunt facute tocmai ca preturile sa continue sa creasca, se pune gaz pe focul inflatiei, altfel nu s-ar putea inchide bugetul si se finanteaza aceasta guvernare corupta din scumpiri", a afirmat Catalin Drula.
Liderul USR participa vineri si sambata la o intrunire nationala a USR gazduita de filiala Bihor a formatiunii, in care se va discuta despre pregatirea anului electoral 2024. La intalnire participa membrii Biroului national al formatiunii, precum si toti presedintii filialelor din toata tara, din diaspora si Bucuresti.
"Scopul acestei reuniuni este sa ne stabilim tintele pentru anul 2023, planul de actiune politica si sa pregatim alegerile din super anul electoral 2024. Anul 2024 este o oportunitate uriasa pentru romani. Patru randuri de alegeri intr-un singur an, este pentru prima data dupa 1989 cand avem toate alegerile intr-un singur an. Avem europarlamentare, in luna mai, dupa care in toamna, alegerile pentru primari, alegerile pentru Parlamentul Romaniei si alegerile pentru presedintele Romaniei. 2024 este sansa romanilor de a scapa de pesedismul iohannist. Pentru ca ceea ce traim in prezent este regimul pesedisto-iohannist; intre aceste entitati - PSD, PNL si presedintele statului, Klaus Iohanis - nu este nicio diferenta. Sunt toti o apa si-un pamant si si-au dat mana in acest regim corupt ale carui consecinte le traim zi de zi", a declarat Catalin Drula.
El s-a referit si la subiectul acuzatiilor de plagiat cu privire la teza de doctorat a ministrului Lucian Bode.
"Klaus Iohannis, in afara ca si-a construit o cariera mintind romanii ca este antipesedist - el este cel mai pur pesedist! - a mai spus acum cativa ani ca, daca macar esti acuzat de plagiat, ca politician, trebuie imediat sa iti dai demisia si sa iesi in afara clasei politice. Iata ca avem un guvern plin de hoti, de plagiatori dovediti si care nu isi dau demisia. Ca vorbim de ministrul de Interne Lucian Bode, de premierul Ciuca caruia i se fac tot felul de favoruri. Chiar azi avem o stire ca Ministerul Educatiei a depus recurs in dosarul in care se judeca suspendarea analizei tezei lui Ciuca in afara termenului. Ceea ce este evident o mana de ajutor intentionata. Nu este asa ceva intr-o institutie publica. Termenele sunt calculate de cei de la juridic si intotdeauna se depune in termen. Aici este o intentie de a-l scapa de consecintele unor fapte pe premierul Ciuca", a mai sustinut liderul USR.
 
ALLBIMTERAPLASThiltiVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
leviatan
BMI_Icopal
Ubitech
rigips
FRONTALE
BALTIC
viarom
CELCO 2020
Acvatot 2019
MAKITA
strabag nivel 1
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023