Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - AMCHAM: Incertitudinea, cuvantul care defineste inceputul anului 2021
AMCHAM: Incertitudinea, cuvantul care defineste inceputul anului 2021
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Elena Icleanu 28 Ian 2021 08:19
Incertitudinea cu privire la continuitatea afacerilor, evolutia crizei sanitare, a crizei economice si teama de eventuale schimbari de legislatie sunt cele mai mari provocari cu care se confrunta companiile la acest inceput de an, conform raspunsurilor exprimate de 155 de companii membre AmCham - Camera de Comert Americana in Romania, in cadrul unui sondaj despre impactul pandemiei, efectuat in intervalul 15 decembrie 2020 - 20 ianuarie 2021.
"In conditiile in care acestea sunt provocari globale care afecteaza toate economiile, consideram ca Romania se afla intr-o situatie privilegiata din mai multe puncte de vedere: inceputul unor noi mandate legislative si executive menite sa aduca stabilitate; inceputul unei noi perioade de alocare a fondurilor europene in care Romania poate beneficia de sume record; suprapunerea prioritatilor Guvernului si mediului de afaceri intr-o proportie considerabila. Ne bucuram sa constatam ca multe dintre recomandarile strategice din documentul AmCham - Prioritati pentru Romania se regasesc in Planul de Guvernare", a declarat Ionut Simion, presedintele AmCham Romania.
Dupa anul 2020, perioada cu cel mai ridicat nivel de incertitudine din istoria postbelica, 2021 se profileaza ca o perioada unica in care, in ciuda multiplelor provocari, Romania are sansa istorica sa demareze proiecte si reforme majore, sa recupereze decalaje, sa valorifice avantajele competitive actuale, dar si sa le pregateasca pe cele viitoare.
Viziunea AmCham cu privire la masurile necesare pentru relansarea economica si orientarea economiei romanesti catre prioritati strategice de dezvoltare sustenabila pe termen mediu si lung au fost reunite intr-o noua editie, cu numarul sase, a raportului Amcham - Prioritati pentru Romania 2021-2024. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
leviatan
Acvatot 2019
ness project
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
MAKITA
rigips
noark
FRONTALE
CDS
Ubitech
strabag nivel 1
theda mar
concelex
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander