Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - AVBS: Romanii au accesat peste 13.000 de credite prin brokeri, in 2020
AVBS: Romanii au accesat peste 13.000 de credite prin brokeri, in 2020
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 29 Mar 2021 11:28
In 2020, in primul an de pandemie, romanii au accesat cu ajutorul brokerilor de credite peste 13.000 de imprumuturi in valoare de peste 400 milioane de euro, in crestere cu aproape 30% fata de anul 2019, potrivit datelor detinute de brokerul AVBS Credit, membru al Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite.
Cresterea raportata se datoreaza starii de incertitudine instalata treptat pe parcursul anului pandemic, dar si datorita apetentei romanilor cu venituri medii de a investi in achizitii personale si sigure, care sa le asigure un confort sporit pentru desfasurarea de acasa a activitatilor profesionale, scolare, familiale sau de socializare.
„Piata de brokeraj bancar se afla pe un trend ascendent, inregistrandu-se cresteri in valori de aproximativ 30%, iar printre investitiile preferate de romanii care au accesat un credit bancar in 2020 se regasesc proprietatile imobiliare, autoturismele, electrocasnicele mari si obiectele de mobilier. Multi dintre romanii care si-au desfasurat activitatea profesionala de acasa au simtit nevoia sa isi reconfigureze spatiul de locuit pentru a lucra sau pentru a le oferi un ambient adecvat copiilor”, declara Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.
Romanii sunt deschisi sa acceseze credite bancare prin intermediul brokerilor de credite, iar pe parcursul primului an de pandemie, printre cele mai cautate si accesate credite bancare au fost: creditele ipotecare (80%), creditele de nevoi personale (14%), creditele Noua Casa (4%) si alte tipuri de credite (2%).
Astfel, valoarea medie a unui credit bancar accesat de un roman prin intermediul unui broker de credite se situeaza la aproximativ 30.000 EURO, iar cea mai mare valoare inregistrata a unui credit bancar intermediat de AVBS Credit a fost de 255.000 EURO, pentru a investi intr-o locuinta, in Ilfov.
Printre cele mai populare orase de unde romanii au accesat credite bancare se numara: Bucuresti - orasul de frunte al clasamentului, Constanta, Iasi, Timisoara si altele.
Strategia pe care a adoptat-o brokerul bancar AVBS Credit in anul 2020 a fost bazata pe dialog, deschidere si transparenta cu oamenii care au decis sa plece din banci pentru a se alatura unei companii dinamice din domeniul brokerajului bancar si pentru ca acestia sa isi poata continua activitatea.
Reprezentantii companiei AVBS Credit estimeaza o crestere de 50% a volumului de credite pentru anul in curs. Pentru a consolida aceasta directie, AVBS Credit isi reconfirma angajamentul pe termen lung cu cei 50 de francizati actuali, dar si cu oamenii din banci cu spirit antreprenorial care vor sa imbratiseze o noua etapa in cariera bancara, devenind, astfel, brokeri de credite in sistem de franciza.
AVBS Credit lucreaza cu peste 30 de banci si IFN-uri din Romania, iar serviciile sunt gratuite pentru clientii care opteaza pentru un credit. AVBS Credit este membra A.R.B.C. (Asociatia Romana a Brokerilor de Credite).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
Acvatot 2019
viarom
CDS
ness project
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
rigips
quadratum
theda mar
FRONTALE
concelex
ERBASU CONSTRUCT
noark
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander