Agenda Constructiilor
Marti, 02 Martie 2021
 
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - BCR este coordonator credit de 51 milioane euro pentru investitii Pehart Tec Group
BCR este coordonator credit de 51 milioane euro pentru investitii Pehart Tec Group
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 21 Dec 2020 09:12
Banca Comerciala Romana a actionat in calitate de Coordonator, Aranjor Principal Mandatat, Agent de Documentatie, Agent de Facilitate si Garantii, pentru o facilitate sindicalizata in valoare de 51 milioane euro acordata Pehart Tec Group, cel mai mare producator de role industriale de hartie din sud-estul Europei si cel mai mare convertor de produse de hartie pentru uz casnic din Romania, detinut de Abris Capital Partners.
Finantarea va fi utilizata in dezvoltarea celor doua fabrici ale companiei din Petresti (jud. Alba) si Dej (jud. Cluj). In aceste doua locatii, Pehart intentioneaza construirea de noi facilitati pentru productia de hartie, cresterea zonei de converting, investitii in echipamente de ultima generatie pentru cresterea productiei si dezvoltarea portofoliului cu noi produse; astfel, compania va crea noi locuri de munca pentru comunitatile locale din cele doua orase.
Aceasta facilitate a fost aranjata de un sindicat de banci, format din Banca Comerciala Romana, in calitate de Coordonator, Aranjor Principal Mandatat, Agent de Documentatie, Agent de Facilitate si Garantii, impreuna cu ING BANK N.V. Amsterdam, Bucharest Branch, Raiffeisen Bank SA si OTP Bank Romania SA, in calitate de aranjori principali mandatati.
„Planurile noastre de dezvoltare includ investirea a 20 de milioane de euro pe parcursul a trei ani, printr-un parteneriat solid cu bancile care au facilitat creditul. Ne angajam sa fim un exemplu pentru industria de productie a hartiei si, pe masura ce intram pe noi piete, sa stabilim un nou standard de dezvoltare etica si prietenoasa cu mediul, avand constant in vedere comunitatea locala si crearea de noi locuri de munca intr-o industrie robusta, orientata spre oameni”, spune Gabriel Stanciu, General Manager al Pehart Tec Group.
„Strategia Abris urmareste accelerarea cresterii companiilor romanesti din portofoliul nostru. Ne bucuram pentru acest pas important in dezvoltarea Pehart si sustinem planurile de investitie ale companiei, care vor intari si mai mult pozitia de lider pe care Pehart o detine pe piata din Romania si Europa de Sud-Est”, afirma Adrian Stanculescu, Head of Abris Romania si Partener la Abris Capital Partners.
"BCR este un sustinator activ al mediului de afaceri romanesc si ne mandrim cu faptul ca jucam un rol instrumental in povestile sale de succes si ca ii sustinem procesul de functionare. Cand finantam proiecte de investitie financiara sau nevoi de capital, incercam sa mergem dincolo de ele si sa cream valoare adaugata nu doar pentru economie, ci si pentru comunitati si angajati. Finantam nu doar nevoile afacerii, ci si curajul”, afirma Eleonora Bacale, Head of Industries & TMT BCR.
„Primul credit sindicalizat pentru Pehart a fost acordat in 2016, iar de atunci compania a avut o dezvoltare continua, prin care a ajuns sa fie unul din cei mai activi jucatori din Europa Centrala si de Est. Suntem onorati sa contribuim la finalizarea cu succes a acestui credit sindicalizat complex pentru Pehart, in ciuda provocarilor actuale din mediul economic”, afirma Gratia Popescu, Senior Banker Loan Syndication BCR.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESKgamma_2021TERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
hilti
Acvatot 2019
CELCO 2020
strabag nivel 1
rigips
hidroplasto
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere