Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - CIA preia 50% din IceU Training Group, singura companie romaneasca de profiling
CIA preia 50% din IceU Training Group, singura companie romaneasca de profiling
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Elena Icleanu 03 Mar 2022 15:18
Corporate Intelligence Agency (CIA), companie de management al riscului dedicata mediului de afaceri, achizitioneaza 50% din actiunile companiei IceU Training Group (ITG), singura firma romaneasca specializata in oferirea de servicii de training si consultanta pentru detectarea comportamentului simulat si a erorilor cognitive. Decizia se inscrie in strategia de diversificare a portofoliului de servicii si vine sa completeze expertiza CIA, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor. Achizitia a 50% din ITG este prima miscare de acest fel facuta de Corporate Intelligence Agency si deschide procesul de extindere a portofoliului de servicii, compania vizand noi achizitii in perioada urmatoare.
"Decizia de achizitie a pachetului de actiuni in IceU Training Group a aparut in mod natural, pe fondul colaborarii anterioare foarte stranse intre cele doua companii, in activitatile derulate pentru partenerii nostri, si extinde expertiza Corporate Intelligence Agency si in zona de profiling, testare psihologica si detectare a comportamentelor simulate, activitati deosebit de utile, atat in cadrul departamentelor de HR, cat si in cadrul interviurilor in investigatiile antifrauda", spune Gabriel Zgunea, CEO Corporate Intelligence Agency.
Achizitia are loc si in contextul in care apetitul corporatiilor pentru acest tip de servicii specializate de profiling se afla intr-un trend ascendent spectaculos, generat atat de acuratetea rezultatelor, cat si de costurile relativ scazute si de rapiditatea cu care sunt livrate analizele respective, care permit fundamentarea deciziilor strategice si operationale din companii.

Serviciile de profiling pot fi accesate de orice companie
Accesarea serviciilor de profiling poate fi facuta de orice companie, din orice domeniu de activitate, indiferent de dimensiunea acesteia. Caracterul utilizarii serviciilor poate fi permanent sau punctual, in functie de tipul companiilor, domeniu si situatiile cu care acestea se confrunta.
Utilizarea analizelor de profiling poate avea multiple intrebuintari in cadrul unei companii, incepand cu expertiza de specialitate si servicii de testare psihologica in cadrul procesului de angajare sau de exit, imbunatatirea comunicarii interne in cadrul diverselor departamente de interes din companii, coaching si participare activa in cadrul interviurilor antifrauda.
Serviciile specializate de profiling permit specialistilor Corporate Intelligence Agency ridicarea nivelului de expertiza profesionala raportat la realizarea de analize de piata si verificari de background.
Una dintre zonele cele mai ofertante in piata de profiling o reprezinta domeniul de resurse umane, unde specialistii ITG din cadrul Centrului de Cercetare si Psihologie Aplicata ofera clientilor cele mai noi produse de testare psihologica a candidatilor la recrutare, acestea fiind, in fapt, si singurele instrumente de testare a competentelor profesionale validate stiintific pe populatia din Romania.
De asemenea, instrumentele mentionate, fie ca este vorba de evaluari vocationale, testarea abilitatilor si competentelor profesionale sau a trasaturilor de personalitate, permit actualizarea programelor de inductie si retentie profesionala la companiile partenere care acceseaza acest tip de servicii specifice.
Iar nevoia intrinseca a ITG de dezvoltare si evolutie profesionala, dublata de expertiza echipei in zona de cercetare stiintifica, au permis, prin imbinarea ultimelor solutii tehnologice din domeniul IT&C cu cele mai noi descoperiri stiintifice din domeniul psihologiei si psihoterapiei, realizarea de profile ale angajatului ideal in oricare dintre domeniile de interes pentru clientii companiei: vanzari, achizitii, HR, management, back-office in ansamblul sau etc.
***
Corporate Intelligence Agency este o companie de management al riscului dedicata exclusiv mediului de afaceri, specializata in identificarea potentialelor vulnerabilitati, riscuri sau oportunitati de business ale companiilor care apeleaza la serviciile sale. CIA ofera solutii premium de Intelligence aplicat, Competitive Intelligence si Risk Management, prin utilizarea celor mai noi instrumente si tehnologii, alaturi de dinamismul, creativitatea, si mai ales nivelul foarte ridicat de expertiza in domeniul intelligence al expertilor din componenta echipei. Serviciile se adreseaza tuturor companiilor si corporatiilor care inteleg importanta utilizarii unor profesionisti pentru generarea de informatii sigure, care sa poata fundamenta procesele decizionale, oferind cunoastere asupra unor fenomene sau conjuncturi socio-politice, piete sau situatii de interes, precum si reducerea riscurilor sau vulnerabilitatilor in domenii ce pot afecta interesele economice si reputationale ale companiei.
ITG ofera expertiza psihologica in domeniul realizarii pofilelor de personalitate ce oferta predictibilitate comportamentala, atat in arhitectura complexa a mediului de business, cat si in domenii conexe sau complementare - cum ar fi zona politica si institutional-guvernamentala.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
hilti
CELCO 2020
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
leviatan
viarom
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
BMI_Icopal
MAKITA
Ubitech
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere