Agenda Constructiilor
Luni, 21 Iunie 2021
 
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - MJ: Specializare a urmaririi penale pentru combaterea infractionalitatii de mediu
MJ: Specializare a urmaririi penale pentru combaterea infractionalitatii de mediu
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 31 Mai 2021 08:37
Ministrul Justitiei, Stelian ION, a organizat, la sediul Ministerului Justitiei, o noua intalnire de lucru privind combaterea infractionalitatii de mediu.
Demersul a avut ca obiectiv aprofundarea discutiilor privind masurile necesare pentru eficientizarea si specializarea urmaririi penale a acestui tip de infractiuni. In acelasi timp, au fost discutate si aspecte privind necesitatea modificarii legislatiei privind protectia mediului.
La intalnire au participat reprezentanti ai: Parchetului de pe langa Inalte Curte de Casatie si Justitie, Directiei Nationale Anticoruptie, Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Consiliului Superior al Magistraturii, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Mediului Apelor si Padurilor, Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare si Administratiei Nationale Apele Romane, precum si reprezentanti ai organizatiilor nonguvernamentale care activeaza in domeniul protectiei mediului, Fundatia Carpathia - European Wilderness Reserve, World Wildlife Fund, Societatea Ornitologica Romana, Asociatia Cinegetica pentru Cercetarea Habitatelor „Valori Superioare”, Asociatia „Act for Tomorrow”, Asociatia Agent Green, Greenpeace, alaturi de domnul Mihai GOTIU, activist de mediu.
„Sunt recunoscator pentru participarea ampla a reprezentantilor din arcul guvernamental, autoritatea judecatoreasca si societatea civila. Intalnirea de astazi demonstreaza angajamentul participantilor de a construi impreuna un viitor verde. Am decis sa constituim un grup de lucru interinstitutional care se va ocupa de modificarile relevante privind organizarea si competentele in materia infractionalitatii de mediu ale Ministerului Public. Acest format va fi coordonat de Ministerul Justitiei. Astept cu interes sa vedem rezultatele acestui demers”, a declarat Stelian ION, ministrul Justitiei.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iulgamma_2021AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
Acvatot 2019
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
hilti
Ubitech
hidroplasto
ssab ag antrepriza generala
rigips
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere