Agenda Constructiilor
Marti, 09 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - PeliPartners a asistat Adventum in achizitia Hermes Business Campus de la Atenor
PeliPartners a asistat Adventum in achizitia Hermes Business Campus de la Atenor
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 04 Aug 2021 12:48
PeliPartners a asistat Adventum Quartum, un fond de investitii maltez, parte din grupul Adventum, in achizitionarea complexului de birouri Hermes Business Campus de la grupul Atenor. Aceasta achizitie este cea mai mare tranzactie din sectorul imobiliar din 2021 si marcheaza intrarea grupului Adventum pe piata din Romania.
Implicarea PeliPartners a inclus efectuarea analizei de due diligence si structurarea preliminara a tranzactiei, asistenta pe parcursul negocierii documentelor tranzactiei, precum si obtinerea aprobarii Consiliului Concurentei si a acordului bancilor finantatoare cu privire la schimbarea controlului la nivelul societatii de proiect care detine Hermes Business Campus.
Echipa PeliPartners a fost coordonata de catre Francisc Peli (Managing Partner) si Alexandra Ionita (Senior Associate) si a inclus pe: Oana Bucsa (Senior Associate), pe aspecte de concurenta, Delia Lepadatu (Associate), pe aspecte de finantare, si pe Antonia Nica, Sandra Gheorghe, Adelina Iordache si Delia Catrina - avocati asociati, pe aspecte tranzactionale.
 
AUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IUNIE
/IULIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
leviatan
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
CELCO 2020
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
BMI_Icopal
hilti
viarom
FRONTALE
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere