Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - PeliPartners a asistat Scallier in achizitia unui nou parc comercial in Timisoara
PeliPartners a asistat Scallier in achizitia unui nou parc comercial in Timisoara
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 20 Iul 2021 10:13
PeliPartners a asistat dezvoltatorul polonez Scallier in tranzactia prin care acesta a achizitionat de la grupul Oasis, pe calea unui transfer de afacere, un proiect de retail in Timisoara pe care il va opera sub brandul „FunShop Park”.
„Ne bucuram ca am fost implicati in aceasta tranzactie si ca suntem alaturi de Scallier in procesul de extindere a retelei de parcuri comerciale in Romania. Sectorul de retail este in continua crestere si dezvoltare”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner la PeliPartners.
„Conceptul introdus de Scallier pe piata romaneasca presupune integrarea unor spatii moderne care sa deserveasca o gama variata de clienti. Proiectul pe care il pregatim pentru Timisoara isi propune sa revitalizeze zona de retail si sa impuna standarde noi care sa corespunda nevoilor reale ale clientilor”, a declarat Adrian Aleman, Director de Dezvoltare pentru Scallier Romania.
Echipa PeliPartners a fost coordonata de Francisc Peli (Managing Partner) si le-a inclus pe Alexandra Ionita (Senior Associate) si Antonia Nica (Associate).
 
gamma_2021VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTjungheinrichAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
hidroplasto
cv water 2021
rigips
Acvatot 2019
CELCO 2020
Ubitech
leviatan
leviatan

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
bienala
ef-de-n
econet
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere