Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ACI Cluj se reorganizeaza si numeste un nou director general, din decembrie 2020
ACI Cluj se reorganizeaza si numeste un nou director general, din decembrie 2020
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 18 Dec 2020 06:40
Compania de constructii ACI Cluj S.A., condusa de omul de afaceri Conf. Dr. Ing. Ioan Aschilean, traverseaza un proces de reorganizare a activitatii in aceasta perioada si l-a numit in functia de director general pe domnul ing. Iulian Marian Butnaru (foto), care si-a preluat mandatul din data de 9 decembrie 2020.
Noul manager general are ca obiective majore dezvoltarea portofoliului de oferte si adoptarea unor politici si strategii de vanzari-marketing, in vederea cresterii segmentului de clienti, implementarea unor politici manageriale integrate, precum si cresterea cifrei de afaceri, dezvoltarea activitatii operationale si asigurarea stabilitatii generale a companiei.
Tot din data de 9 decembrie, Consiliul de Administratie al ACI Cluj S.A. a mai operat si alte modificari in managementul companiei. Astfel, domnul ing. Cristian-Marius Chindea a fost numit director general adjunct, desfasurand mai departe activitati ce vor sustine strategia pe termen lung a ACI Cluj S.A. Cu o experienta de 15 ani in cadrul antreprenorului clujean, el va coordona activitatea pentru diviziile Productie - Constructii si Instalatii, Tehnica si Productie Industriala.
Alaturi de echipa ACI Cluj S.A., domnul ing. Claudiu Seserman va continua activitatea in functia de Director Productie coordonand Divizia din subordine, iar activitatea de director tehnic va fi realizata de domnul ing. Cornel Daniel Filip.
ACI Cluj S.A. este una dintre cele mai mari companii de constructii din vestul tarii, cu afaceri de 224 milioane de lei realizate in 2019.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
CDS
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
rigips
concelex
top 500
top 500
viarom
quadratum
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
top 500
theda mar
leviatan
FRONTALE
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu