Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - BOG'ART mizeaza pe afaceri de peste 130 milioane de euro in 2015
BOG'ART mizeaza pe afaceri de peste 130 milioane de euro in 2015
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 20 Iul 2015 14:54
Compania Bog'Art, lider al pietei de constructii din Romania, estimeaza o stabilizare a cifrei de afaceri din 2015 la nivelul de 130 milioane de euro, inregistrat anul trecut. Structura centrului comercial Mega Mall din Bucuresti, constructia mall-ului Coresi - Brasov, precum si lucrarile executate la centrul de afaceri Bucharest One (realizat pe amplasamentului fostului sediu Porsche Romania) sunt doar cateva dintre lucrarile care au generat cresterea de peste 45% a cifrei de afaceri aferente anului 2014. Veniturile companiei s-au majorat, astfel, de la putin peste 90 milioane de euro in 2013, la 130,5 milioane de euro in 2014, in conditiile in care profitul net al societatii s-a dublat la un milion de euro, la finele anului trecut.
Interviu cu directorul general al companiei Bog'Art, Sorin Greu (45 de ani) .
 
- Care sunt premisele ce vor determina stabilizarea activitatii din acest an?
- Mentinerea cifrei de afaceri la nivelul de peste 130 milioane de euro, previzionata pentru acest an, este datorata increderii acordate de catre investitori, incheierii unor contracte noi pe parcursul anului 2014, precum si inceperii in forta, in 2015, a unor proiecte-etalon in Romania. Printre cele mai mari proiecte la care lucram se afla cladirile de birouri Bucharest One (al carei termen de finalizare este stabilit la finele acestui an) si E-On Targu Mures (ce va fi definitivat in august 2015). Mai putem mentiona recent-incheiatele lucrari: structura de rezistenta a centrului comercial Mega Mall, Coresi Shopping Center Brasov si Auchan Drumul Taberei.
 
- Care sunt principalele obiective stabilite pentru anul curent?
- Datorita faptului ca proiectele industriale si logistice se afla pe un trend crescator, urmarim dezvoltarea portofoliului pe acest segment, avand deja o experienta considerabila recunoscuta in acest domeniu si un departament specializat. Totodata, extinderea companiei in alte tari este si va fi mereu in atentia managementului, in ultimii ani avand demersuri initiate in cateva tari din zona Golfului (Emiratele Arabe Unite, Qatar, Arabia Saudita, Irak).
 
- Cum credeti ca se va dezvolta piata constructiilor pe termen scurt si mediu?
- Anul acesta se va finaliza majoritatea cladirilor de birouri deja incepute, generand crestere pe acest segment, urmand insa ca sectorul sa stagneze in 2016. Vor lua amploare, insa, constructiile rezidentiale, evolutia din domeniu urmand a fi vizibila abia anul viitor. In ceea ce priveste executia de centre comerciale, putem spune ca, la fel ca in cazul cladirilor de birouri, anul acesta se observa o crestere semnificativa, urmand ca din 2016 activitatea specifica sa se tempereze. De asemenea, constructiile industriale si logistice se vor afla pe un trend ascendent in toata tara. Cu privire la investitiile publice, ne este greu sa ne pronuntam, avand in vedere faptul ca nu suntem angrenati in astfel de proiecte, lucrand, cu precadere, pentru clienti privati. Motorul economiei va fi totusi, cu siguranta, sectorul public, volumele fiind mult mai mari in constructia de autostrazi, cai ferate, drumuri si poduri.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
viarom
rigips
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
MAKITA
quadratum
ness project
theda mar
noark
siniat
EDIT-Structural
Ubitech
concelex
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander