Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - BOG'ART va construi prima cladire a ansamblului The Bridge
BOG'ART va construi prima cladire a ansamblului The Bridge
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 13 Iun 2016 12:26
Forte Partners a desemnat compania de constructii Bog'Art antreprenor general pentru prima etapa a complexului de birouri The Bridge, situat in zona podului Basarab din Bucuresti, pe amplasamentul fostei fabrici de paine Spicul. Conform datelor dezvoltatorului, procesul de selectie a fost demarat in luna decembrie 2015 si a urmarit alegerea unei societati cu expertiza in proiecte de amploare.
"Compania Bog’Art va fi responsabila pentru prima faza a parcului de afaceri, o cladire cu doua subsoluri, parter si 10 etaje, cu o suprafata construita totala de 52.000 mp", a declarat Geo Margescu, CEO si fondator Forte Partners.
Pentru constructia cladirii va fi folosit un sistem inovator de imbinare a monolitului cu elementele prefabricate (imbinarea stalpilor in plansee, cuplarea grinzilor in nodurile stalpilor, precum si a grinzilor care pornesc din nuclee). Cladirea va beneficia de o receptie impresionata, de 10 m inaltime, precum si de o curte interioara.
Investitia in prima cladire (2S+P+10E) a complexului de birouri se ridica la 60 milioane de euro, valoarea totala a proiectului apropiindu-se de 100 milioane de euro. Potrivit dezvoltatorilor, primul imobil va fi inaugurat in luna septembrie 2017, lucrarile la cea de-a doua cladire urmand a fi incepute cand prima va fi inchiriata in proportie de 50%. Planurile de arhitectura au fost elaborate de compania Epstein Architecture & Engineering. In luna aprilie a.c., Banca Comerciala Romana (BCR) a semnat un contract de inchiriere pentru o suprafata de 18.000 mp, institutia urmand sa-si consolideze centrele de business pe cinci etaje si sa deschida o sucursala la parterul imobilului.
***
Compania Forte Partners a fost infiintata in 2014 de catre un grup de investitori cu experienta in mediul de afaceri local. In portofoliul Forte Partners se regasesc proiectele de birouri Stefan cel Mare si The Bridge, precum si terenuri pentru investitii viitoare, in diverse zone-cheie ale Bucurestiului. Modelul de afaceri vizat de Forte Partners este achizitia unor terenuri strategic pozitionate, dezvoltarea unor proiecte "state of the art", vanzarea lor si reinvestirea profitului in noi dezvoltari imobiliare pe segmentele de birouri, retail si rezidential premium.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
hilti
rigips
leviatan
BMI_Icopal
Acvatot 2019
viarom
leviatan
strabag nivel 1
FRONTALE
hidroplasto
MAKITA
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere