Agenda Constructiilor
Vineri, 26 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - BREC anunta finalizarea primei promotii a Real Estate Academy 2020-2021
BREC anunta finalizarea primei promotii a Real Estate Academy 2020-2021
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 18 Iun 2021 12:43
BUCHAREST REAL ESTATE CLUB (BREC) anunta prima promotie a programului REAL ESTATE ACADEMY, primul program 100% privat de educatie in sectorul imobiliar din Romania.
Un numar total de 20 participanti au absolvit cursurile programului, derulate in perioada septembrie 2020 - mai 2021 - un maraton de 9 module cu manageri din mediul privat in calitate de lectori. Unul dintre absolventii REAL ESTATE ACADEMY, Calin Badea (23 de ani, cu experienta anterioara in domeniul constructiilor) a fost recrutat ulterior de catre CBRE - liderul pietei de consultanta imobiliara, prezent cu peste 530 de birouri in intreaga lume, inclusiv in Romania.
Programul s-a derulat similar unui program de masterat, continand 9 module de studiu - cele mai importante subiecte de interes privind piata imobiliara: dezvoltare rezidentiala (modul sustinut de Antoanela Comsa, Gran Via), dezvoltare de birouri (Andrei Ivan, Skanska), dezvoltare logistica (Sinziana Pardhan, P3), dezvoltare de retail (Ionut Bordei, Element Group), brokeraj & consultanta imobiliara (Mihnea Serbanescu, CW Echinox), legal real estate (Roxana Dudau, Noerr), asset management (Alin Andreescu, One United Properties & Laura Dumea-Bencze, CBRE Romania), finantare imobiliara (Alexandra Popa, Element Group), marketing & comunicare (Despina Ponomarenco, BREC & Mihaela Ganea, Fronesis).
Un program integral privat, BREC ACADEMY acopera intreg spectrul educational privind piata imobiliara locala. Absolventii primei editii BREC ACADEMY sunt preponderent manageri activi in piata - in companii de dezvoltare sau fonduri de real estate, birouri de arhitectura, companii de constructii, consultanta si banci, ce au dorit sa isi completeze cunostintele cu subiecte adiacente celor in care activeaza. In Romania nu exista nici o platforma educationala publica sau privata similara, care sa acopere integral piata imobiliara.
”Profesionistii din piata imobiliara locala s-au format cu suportul colegilor si clientilor internationali, prin ceea ce numim learning by doing. Piata din Romania nu s-a bucurat de multe optiuni de educare structurata pedagogic, astfel incat BREC reprezinta o initiativa excelenta de a pune fata in fata pe cei dornici sa activeze in real estate cu profesionistii care au invatat din experienta si pot transmite know how-ul lor de zeci de ani mai departe”, spune Sinziana Pardhan, Managing Director Romania, P3 Logistics Parks.
”Programul BREC a reprezentat pentru mine o ocazie de a intelege specificul fiecarui segment imobiliar si totodata mi-a adus o noua oportunitate in cariera, de a lucra pentru liderul pietei de consultanta imobiliara”, spune Calin Badea, absolvent al REAL ESTATE ACADEMY BY BREC, care a devenit, incepand cu 14 iunie a.c. Junior Consultant in cadrul departamentului Industrial Services al CBRE Romania.
Urmatoarea editie BREC REAL ESTATE ACADEMY va incepe in luna septembrie 2021 si va contine doua noi subiecte de studiu, respectiv “Investitii imobiliare” - sustinut de Andrei Vacaru, Head of Capital Markets JLL Romania si “Hoteluri” - sustinut de Mircea Draghici, Managing Director EST Hospitality Consulting, unul dintre cei mai buni specialisti locali pe acest segment.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
rigips
quadratum
viarom
MAKITA
concelex
noark
leviatan
siniat
EDIT-Structural
strabag nivel 1
Acvatot 2019
CDS
theda mar
ness project
Ubitech

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander