Agenda Constructiilor
Marti, 14 Iulie 2020
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CC a autorizat asocierea dintre Iulius Holding si Atterbury Romania
CC a autorizat asocierea dintre Iulius Holding si Atterbury Romania
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 22 Iun 2017 13:03
Consiliul Concurentei (CC) a autorizat asocierea dintre Iulius Holding SRL si Atterbury Romania BV, tranzactie prin care cele doua companii vor controla atat filiale existente ale Iulius Holding (respectiv Iulius Group, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Suceava, United Business Centre Cluj One, United Business Center 1 Timisoara, United Business Center 2 Timisoara, United Business Center 3 Timisoara, Iulius Trust si Attrius Developments), cat si unele companii ce vor fi infiintate ulterior, pe masura dezvoltarii de noi proiecte.
"Autoritatea de concurenta a evaluat operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurentiale, in conformitate cu regulamentul privind concentrarile economice. Analiza CC a dus la concluzia ca operatiunea de concentrare economica nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata nationala sau pe o parte a acesteia", se arata intr-un anunt al Consiliului Concurentei.
Atterbury Romania BV, detinuta in totalitate de catre Atterbury Europe, a fost infiintata la sfarsitul anului trecut, exclusiv pentru realizarea acestei in tranzactii. Prin urmare, compania nu desfasoara niciun fel de activitate si nu genereaza venituri. Atterbury Europe este activa din 2014 si se concentreaza pe investitiile in centre comerciale si in oportunitati de dezvoltare in retail in Europa, in special in zona de est a continentului. Atterbury Europe este detinuta in comun de Atterbury Onroerend Goedhoudster Cooperatief UA, cooperativa olandeza formata dintr-un consortiu international de investitori si Hemisphere International BV, filiala detinuta in totalitate de Steinhoff International Holdings. Nici Atterbury Europe si niciun membru al Atterbury Onroerend Goedhoudster Cooperatief UA nu detin filiale si nu desfasoara activitati in Romania.
Iulius Holding este societatea-mama a grupului Iulius, detinut in totalitate de Iulian Adrian Dascalu. Grupul Iulius este dezvoltator si operator de centre comerciale cu un portofoliu comercial de peste 250.000 mp.
Decizia Consiliului Concurentei va fi publicata pe site-ul institutiei dupa ce vor fi eliminate informatiile cu caracter confidential.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19ALLBIMTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
elmas 2017
CELCO 2020

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere