Agenda Constructiilor
Duminica, 10 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CCIR: Impact Developer & Contractor, locul I in „Topul Firmelor din Bucuresti”
CCIR: Impact Developer & Contractor, locul I in „Topul Firmelor din Bucuresti”
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 25 Nov 2020 14:46
Impact Developer & Contractor, singurul dezvoltator imobiliar din Romania listat la Bursa de Valori Bucuresti, a obtinut Locul I in Topul Firmelor din Bucuresti, in domeniul constructiilor de cladiri. Premiul este acordat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si reprezinta o recunoastere a activitatii si performantelor economice ale companiei Impact in anul 2019.
Impact Developer & Contractor se mentine pe primul loc in topul dezvoltatorilor din capitala si in acest an. Premiul acordat confirma rezultatele financiare excelente obtinute in anul 2019, generate in principal de vanzarile in cele doua proiecte rezidentiale din Bucuresti - Greenfield Residence Baneasa si Luxuria Residence. In 2019, Impact a inregistrat venituri de 156,6 milioane lei din contracte de vanzare-cumparare, in crestere cu 54% comparativ cu cifrele anului anterior. Compania a raportat pentru aceeasi perioada, un profit operational de 189.107 mii lei, EBITDA de 45.475 mii lei si profit net de 154.484 mii. lei.
In stabilirea clasamentelor au fost luati in calcul indicatori precum: cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si eficienta utilizarii capitalului angajat.
„Suntem onorati sa ne aflam si in acest an pe primul loc in Topul realizat de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Rezultatele financiare foarte bune ce au stat la baza acestei dinstinctii, dar si mentinerea acestei evolutii pozitive in anul 2020, confirma inca o data solidaritatea financiara a companiei, cat si potentialul urias de expansiune al conceptelor de locuire Greenfield si Luxuria, perfectionate in ultimii 5 ani. Intr-adevar, in contextul unui an cu multe provocari si incercari pentru mediul de business, rezultatele financiare recent publicate de Impact Developer & Contractor pentru primele 9 luni arata atat pastrarea ritmului sustinut de crestere, cat si premise excelente de dezvoltare in perioada imediat urmatoare. Mentinerea trendului pozitiv multianual chiar si in contextul unor distorsiuni socio-economice semnfiicative deovedeste capabilitatea companiei de a-si accelera expansiunea si de a trece la nivelul urmator in business. In acest context, Impact pregateste sa deruleze prin intermediul TradeVille un plasament privat de obligatiuni corporative dominate in euro, valoarea fiind de 6 milioane Eur, cu posibilitatea extinderii pana la 15 milioane Eur. Obligatiunile vor avea scadenta la 6 ani, iar rata fixa anuala a cuponului, platita semestrial, urmeaza sa fie stabilita in plasament, prin metoda licitatiei si se va situa in intervalul 5.9% - 6.4%. Iesim mai puternici dintr-un an dificil pentru economie si societate, cu un model de business testat si validat in poate cele mai dificile conditii economico-sociale. Suntem pregatiti sa intram intr-o noua etapa de dezvoltare”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.
Impact continua ascensiunea si in 2020, in primele 9 luni ale anului avand venituri din vanzarea de locuinte in valoare de 135.349 milioane de lei, in crestere cu 35% fata de perioada similara a anului 2019 si un volum de vanzari mai mare cu 23%, ajungand la un total de 258 de unitati (apartamente, plus parcarile si terenurile de curte aferente pachetului).
Topul Firmelor din Bucuresti este singurul clasament al companiilor din capitala care se supune rigorilor legii si unei metodologii complexe, implementate unitar de sistemul cameral, la nivel national. Potrivit metodologiei de top, dintre cele 134.059 firme cu sediul social in Capitala, care au depus bilantul aferent anului 2019, au indeplinit criteriile de eligibilitate doar 50.133 firme, printre care 437 din sectorul constructiilor. Decernarea premiilor a avut loc pe 25 noiembrie 2020 in mediul virtual, din cauza pandemiei de coronavirus.
Vizionati declaratia lui Gheorghe Iaciu, actionar majoritate Impact Developer & Contractor.
 
ALLBIMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Ubitech
CDS
FRONTALE
BALTIC
theda mar
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
noark
strabag nivel 1
viarom
rigips
leviatan
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
BA 2023
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu