Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CEETRUS: "Ne asumam rolul de actor principal al regenerarii urbane in Romania"
CEETRUS: "Ne asumam rolul de actor principal al regenerarii urbane in Romania"
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 18 Mar 2019 08:45
Dezvoltatorul imobiliar Ceetrus Romania, cunoscut pana in iunie 2018 sub numele de Immochan, continua investitiile in proprietati comerciale si de birouri din tara noastra. Compania are in dezvoltare faza a doua a proiectului comercial Aushopping Satu Mare, pe care o va inaugura in acest an, si continua dezvoltarea ansamblului de birouri Coresi Business Park, din Brasov, aflat in etapa a treia de constructie. In plus, Ceetrus pregateste o noua investitie de anvergura si in Resita, pe platforma Mociur, unde va dezvolta un proiect mixt, de regenerare urbana, dupa modelul Coresi, dar adaptat la scara orasului. Prin toate proiectele sale, Ceetrus si-a asumat deja rolul de actor principal al regenerarii urbane in Romania.
In Romania, compania Ceetrus este activa din anul 2012, in prezent administrand o retea de 23 de centre comerciale in Bucuresti si alte orase mari ale tarii. Grupul francez din care face parte, Ceetrus, administreaza un portofoliu cu aproape 400 de centre comerciale din 10 tari din Europa si Asia.
Interviu cu Raluca Crisan (40 de ani), directorul general al Ceetrus Romania, ce are o experienta de 8 ani in diverse functii din top managementul companiei. In perioada 2013-2017 a ocupat pozitia de director de marketing al Ceetrus Romania, iar din 2017 a fost promovata ca director de comunicare pentru Ceetrus International, unde a coordonat activitatea de comunicare pentru 12 tari si s-a ocupat de dezvoltarea noului brand Ceetrus, “with citizens ● for citizens”. Din noua postura, misiunea Ralucai Crisan va fi de a consolida, alaturi de echipa din Romania, pozitia Ceetrus ca actor urban global in serviciul comunitatilor si al oraselor.
Raluca Crisan este absolventa a Skema Business School din Lille si a Universitatii Louis Pasteur din Strasbourg.
 
- Care este stadiul proiectelor dezvoltate de Ceetrus si prin ce se diferentiaza acestea de alte produse imobiliare?
- Aushopping Satu Mare este un proiect de tip strip mall, in cadrul caruia dezvoltam o suprafata de 9.000 mp in continuarea centrului existent (de 25.700 mp) si vom atinge, astfel, o suprafata comerciala totala de 35.000 mp. Vom avea mai multe ancore in acest nou proiect, respectiv: o zona dedicata comercializarii articolelor si activitatilor sportive, cu o suprafata de 1.450 mp; o zona de home & deco (2.000 mp); o arie dedicata activitatilor creative, pe 1.000 mp (librarie, papetarie, jucarii si workshop-uri pentru copii); spatii de relaxare si agrement; casute pentru artizani locali; un amfiteatru si o scena exterioare; un food-court generos, de 1.500mp, alaturi de o terasa exterioara; un cinematograf cu 5 sali si locuri de joaca, in interior si exterior. Previzionam inaugurarea proiectului in trimestru al treilea al acestui an.
De asemenea, pe segmentul de birouri, continuam dezvoltarea proiectului Coresi Business Park, din Brasov. In prezent, suntem la a treia faza de dezvoltare, reprezentata de cladirea H1. Aceasta ...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMACADCOVID-19TeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere