Agenda Constructiilor
Marti, 09 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - COLLIERS il numeste pe Victor Cosconel Head of Industrial & Business Development
COLLIERS il numeste pe Victor Cosconel Head of Industrial & Business Development
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 06 Sep 2021 10:33
Compania de consultanĊ£a imobiliara Colliers anunta numirea unui nou Head of Industrial & Business Development incepand din septembrie. Cu o experienta de peste 20 de ani in vanzari, business development si general management, Victor Cosconel va coordona atat planurile de dezvoltare ale Colliers pentru spatii industriale, cat si la nivelul intregii companii, si va sustine cresterea pe termen lung, contribuind astfel la strategia Colliers de a-si consolida pozitia de partener „one-stop shop” prin serviciile destinate atat chiriasilor, cat si proprietarilor de spatii imobiliare.
De-a lungul carierei, Victor Cosconel a acumulat experienta ampla in vanzari, management si dezvoltarea afacerilor, ocupand mai multe pozitii de conducere in companii multinationale precum Sodexo, Vodafone sau McDonald’s, unde a gestionat adoptarea de noi tehnologii in activitatea curenta si s-a asigurat ca strategia, scopurile si obiectivele stabilite sunt realizate. In acelasi timp, el a dezvoltat abilitati de conducere in zona de top management, avand expertiza in abordarea multidisciplinara a proiectelor, in scopul obtinerii unui rezultat final la cele mai ridicate standarde de calitate, timp si cost.
„Oamenii sunt esenta oricarui business. De aceea, la Colliers suntem mereu in cautare de lideri pasionati si determinati, care vin cu suflu nou si pot contribui la dezvoltarea viitoare a companiei si a pietei in ansamblu. In cariera lui, Victor s-a remarcat prin abilitatile de a crea si suda echipe de succes si experienta in tot ceea ce inseamna relationare - cu clienti, colegi, management, si pasiunea lui vor contribui la cresterea intregii organizatii”, spune Laurentiu Lazar, Managing Partner Colliers Romania.
In ultimii cinci ani, Victor Cosconel a fost CEO al Sodexo Bulgaria, unde rolul sau a fost sa dezvolte o echipa de management puternica, iar anul acesta compania inregistreaza cele mai bune rezultate financiare de la infiintare si pana acum. La Colliers, misiunea lui este sa duca managementul la un nou nivel prin suflu nou si un mod fresh de abordare a pietei logistice si industriale locale, pe care o vede ca pe o mare provocare si oportunitate deopotriva.
„Daca ne uitam la potentialul de dezvoltare a infrastructurii rutiere, feroviare si navale, coroborat cu penetrarea datelor mobile si viteza acestora, cu cresterea vanzarilor online si cu populatia Romaniei in comparatie cu tarile din regiune, avem toate ingredientele pentru cresterea sustenabila a pietei industriale si logistice multi ani de acum incolo. Cred cu tarie in conceptul de <<lifelong learning>> si imi doream un rol complet nou, cu o activitate mult mai aproape de antreprenoriat, cu autonomie si posibilitati de a crea si de schimba lucrurile de jur-imprejur. Provocarea unei noi aventuri, intr-o industrie complet noua, m-a atras si m-a determinat sa fac acest pas alaturi de Colliers. Mai departe, astept cu nerabdare sa pun in miscare planurile in segmentul industrial impreuna cu echipa ambitioasa si perseverenta, care are toate capabilitatile si resursele pentru crestere si inovatie”, spune Victor Cosconel, noul Head of Industrial & Business Development.
Victor Cosconel a absolvit programul de business management Executive Development Programme, in Belgia, la Vlerick Business School, imbunatatindu-si continuu educatia profesionala prin programe de training. Este entuziasmat de masini, curse, baschet, calatorii si de tot ce inseamna domeniul IT&C, iar descoperirea de noi parti ale lumii si de diferite culturi ii aduce mari satisfactii si lui si familiei lui.
 
ALLBIMTERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IUNIE
/IULIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BMI_Icopal
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
hilti
FRONTALE
viarom
leviatan
strabag nivel 1
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
rigips
CELCO 2020
hidroplasto
MAKITA
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere