Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CON-A aniverseaza 33 de ani si inaugureaza o noua fabrica IFM Sibiu
CON-A aniverseaza 33 de ani si inaugureaza o noua fabrica IFM Sibiu
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 24 Mai 2023 15:05
CON-A aniverseaza anul acesta 33 de ani de activitate si ii celebreaza in cel mai potrivit mod, fiind alaturi de unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai sai - IFM Sibiu care deschide oficial activitatea in cladirea recent finalizata.
Mircea Bulboaca, Proprietar Grup CON-A: “In 23 mai 1990 am primit documentul oficial de functionare al firmei, fiind printre primele companii private infiintate in judetul Sibiu. De atunci au trecut peste noi provocari si incercari, am invatat si ne-am adaptat permanent la exigentele pietei si am construit un portofoliu de lucrari de peste un miliard si jumatate de euro, mai ales in domeniul industrial. Iata ca astazi reusim sa fim alaturi de reprezentantii IFM Sibiu care isi extind activitatea intr-o noua cladire, ocazie cu care le multumim pentru increderea acordata de-a lungul parteneriatului avut in ultimii ani. Pentru noi este un moment de referinta in activitate cand vedem data in folosinta o cladire pe care am conceput-o, am pus in ea toata ingineria dobandita de-a lungul anilor de experienta si vedem un beneficiar multumit, gata sa produca valoare in noua unitate pe care o are la dispozitie. Este modul ideal de a sarbatori 33 de ani de existenta. In ceea ce ne priveste CON-A, noi vom continua cresterea, dezvoltarea si drumul spre excelenta prin oamenii pe care i-am format de-a lungul timpului in spiritul valorilor companiei. Viitorul va fi unul bun!”
„Fabrica ifm este in Sibiu din anul 2015, atunci cand a fost ridicata prima unitate de productie. Tot atunci a inceput colaborarea noastra cu grupul CON-A, fiind implicati in toti pasii de dezvoltare a ifm in Romania. Astazi, avem placerea de a ne desfasura activitatea in doua fabrici ridicate in intregime de catre ei. Ultimul si cel mai ambitios proiect pentru care acestia ne-au fost parteneri de incredere, este constructia celei de-a doua locatii, una cu totul speciala. Este prima fabrica certificata DGNB International cu aur din Europa! Acest proiect de o asa anvergura, nu ar fi putut fi finalizat fara dedicarea si profesionalismul CON-A. Va felicitam din plin pentru aniversarea celor 33 de ani de activitate! Va dorim productivitate, energie, optimism si profesionalism in tot ceea ce faceti!” - Alex Magdoiu, Director general ifm efector & ifm prover.
"Multumim pe aceasta cale tuturor angajatilor Grupului CON-A pentru dedicatie si sacrificiile depuse de-a lungul timpului, pentru ca nu este usor deloc sa fii constructor. Datorita voua, in primul rand, CON-A a devenit un nume de referinta pe piata constructiilor din Romania. Multumim, de asemenea, tuturor beneficiarilor care au avut incredere in noi, partenerilor si colaboratorilor, mai vechi si mai noi, care ne sunt alaturi si nu in ultimul rand comunitatii sibiene care este mai mult decat locul unde ne desfasuram activitatea - este acasa", au transmis reprezentantii grupului Con-A, cu acest prilej aniversar.
 
hiltiman and machinevailantVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
CDS
leviatan
MAKITA
rigips
viarom
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
grundfos
Acvatot 2019
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023