Agenda Constructiilor
Joi, 22 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Constanta Business Park continua sa se dezvolte in etape, pana in anul 2024
Constanta Business Park continua sa se dezvolte in etape, pana in anul 2024
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 25 Feb 2021 11:55
Globalworth si Global Vision anunta noi chiriasi pentru prima faza a proiectului Constanta Business Park. Mobexpert se numara printre noii membri ai comunitatii Globalworth Industrial, sub-brandul de logistica si industrie usoara al Globalworth. Liderul pietei de mobilier din Romania, Mobexpert, a inchiriat o suprafata de aproximativ 2.000 mp, cu o zona de birouri si spatiu de depozitare. Din Constanta Business Park, Mobexpert va deservi plaja de cumparatori online din sud-estul Romaniei, in contextul accelerarii trendului de eCommerce.
In urma tranzactiilor recente, Constanta Business Park a atins un grad de ocupare de 70%, la doar cateva luni de la livrare.
"Ne bucuram sa vedem ca proiectul Constanta Business Park indeplineste cerintele unei game largi de companii care opereaza in diferite industrii. Chiriasii continua sa fie atrasi de caracteristicile proiectului si de pozitionarea lui avantajoasa, in cel mai urbanizat judet din Romania. Le uram bun venit echipelor Mobexpert si tuturor noilor membri din comunitatea Globalworth Industrial”, spune Mihai Zaharia, Director de Investitii Globalworth Romania si Director de Piete de Capital Globalworth Group.
“Mobexpert este o companie romaneasca devenita cunoscuta la nivel international prin respectul deosebit pentru calitate si dezvoltare responsabila. Aceste valori comune stau la baza colaborarii noastre pe care, foarte probabil, o vom extinde in viitor. Ne bucura interesul crescut din partea companiilor de eCommerce, retail alimentar, productiei de mobila si operatiuni logistice, motiv pentru care vom incepe curand dezvoltare celei de-a doua faze a proiectului cu functiune logistica. Totodata, analizam si demararea dezvoltarii unui park de retail, pozitionarea proiectului in imediata proximitate a autostrazii fiind un evident avantaj de conectivitate si vizibilitate pentru urmatorii parteneri”, adauga Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision.
“Pentru Mobexpert, continua cresterea volumului de vanzari in zona de sud-est a Romaniei, iar decizia inchirierii unui spatiu in cel mai nou si modern parc de business din regiune este una fireasca, in linie cu strategia noastra de dezvoltare. Perioada de pandemie a influentat cresterea cererii venite online, asadar ne adaptam noilor tendinte deja devenite obiceiuri de consum si respectam promisiunea de livrare rapida facuta clientilor nostri”, completeaza Dan Sucu, proprietar Mobexpert.
Prima unitate de depozitare a proiectului Constanta Business Park are o suprafata totala de 21,300 mp, iar intregul proiectul va fi dezvoltat pe o suprafata de 100 de hectare.
Constanta Business Park ofera chiriasilor o serie de avantaje unice datorita pozitionarii sale strategice. Constanta beneficiaza, mai presus de toate, de cea mai buna conectivitate la infrastructura din Romania, cu acces usor rutier si feroviar, precum si acces la rutele maritime si fluviale. Pozitionat in proximitatea Portului Constanta, pe coridorul de transport Pan-European IV, proiectul are acces la Autostrada A4 si este conectat la drumul national DN 39 care leaga Constanta de Mangalia.
Dezvoltarea Constanta Business Park este estimata sa dureze pana in 2024 si va fi executata in mai multe etape, cu scopul final de a atinge o suprafata inchiriabila, de peste 400k mp, doar pentru functiunea de logistica. In prima faza, livrata in iulie 2020, a fost dezvoltat un depozit logistic de 21.300 mp. Constanta Business Park se bazeaza pe solutii durabile si respecta politicile de mediu.
Global Vision si Globalworth mai au un proiect in dezvoltare, in paralel cu cel din Constanta. Este vorba despre Chitila Logistics Hub, unde a fost livrata prima unitate de depozitare, cu suprafata de 23.100 mp, in luna septembrie a anului 2020, inchiriata catre companii precum Mega Image si Green Net.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLASTgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
hilti
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere