Agenda Constructiilor
Joi, 16 Septembrie 2021
wienberger
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ECOVILLAS inregistreaza o dublare a vanzarilor lunare de apartamente, in 2021
ECOVILLAS inregistreaza o dublare a vanzarilor lunare de apartamente, in 2021
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 20 Mai 2021 13:41
Vanzarile din Loft Green s-au dublat in acest an, potrivit datelor dezvoltatorului Ecovillas, in contextul cresterii interesului populatiei pentru locuinte "verzi". Compania spune ca a vandut deja 70% din totalul locuintelor disponibile in Loft Green Apartments, inainte de finalizarea lucrarilor de constructii. In prezent, se lucreaza la constructia ultimelor doua cladiri (2 si 3), termenul de finalizare a proiectului fiind stabilit la sfarsitul acestui an.
"Cererea de locuinte verzi, care asigura un confort sporit viitorilor proprietari, dar reduc substantial si impactul asupra mediului prin tehnologiile pe care le folosesc, este tot mai mare. Acest lucru se datoreaza constientizarii importantei pe care locuintele le au asupra mediului inconjurator si deschiderii oamenilor spre noutate in materie de constructie.
Prin proiectul LOFT green apartments, compania Ecovillas si-a propus, inca de la inceput, sa creeze un concept unic pe piata rezidentiala autohtona, iar cu fiecare an care trece observam ca acest concept este tot mai cautat. Am observat ca in ultimii 2 ani vin clienti mult mai informati si educati in privinta protejarii mediului inconjurator, care iubesc natura si o respecta. Noi am ales sa implementam in complex un sistem cu pompe de caldura geotermice ce folosesc energia regenerabila a pamantului pentru incalzire, racire si apa calda. Complexul are ZERO emisii de CO2 si nu foloseste combustibili fosili pentru incalzire, fiind singurul complex rezidential de apartamente care nu necesita racordare la gaze", a declarat Slavic Vlas, partener LOFT green apartments.
Locatia, tehnologiile implementate in proiect si nevoia romanilor pentru locuinte de calitate, unice, au dus in ultimele luni la o crestere substantiala a vanzarilor.
Complexul LOFT green apartments este construit intre doua paduri mari, in Mogosoaia. In perioada ianuarie-aprilie compania a inregistrat o dublare a vanzarilor, fata de ultimul trimestru din 2020.
"Fata de o medie de 4 sau 5 apartamente vandute pe luna in ultimele trei luni din 2020, am ajuns la o medie de 9 apartamente vandute lunar in perioada ianuarie-aprilie. Interesul crescut este sustinut de ritmul de desfasurare al lucrarilor de construire si darea in exploatare in conformitate cu graficele angajate. In plus, pandemia a facut ca oamenii sa isi doreasca o locuinta mai aproape de natura, in zone cu mai putin trafic si mai aerisite. Un alt factor pentru interesul crescut este si tehnologia folosita la blocul 2 – izolatie cu spuma poliuretanica si fatada 100% don lemn. Observam o schimbare a preferintelor clientilor care cauta acum locuinte cu izolatie buna, inovatie, materiale durabile si sustenabile, ce pot oferi un confort sporit", a mai precizat Slavic Vlas.
Complexul LOFT green apartments are, in total, trei imobile cu 154 de apartamente de tip studio, 2 camere si 3 camere. Prima faza a proiectului este vanduta integral, iar anul acesta proiectul va fi finalizat. Acum este in constructie faza a 2-a a, ce include blocurile 2 si 3, vandute deja in proportie de 65%.
Valoarea investitiei este de 10 milioane de euro.
 
VideoConfAC-iulgamma_2021ALLBIMTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
rigips
Ubitech
cv water 2021
Acvatot 2019
leviatan
CELCO 2020
hilti
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
bienala
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere