Agenda Constructiilor
Luni, 29 Mai 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - EREN Cons, Concelex si Axa Trans vor sa construiasca noul patinoar din Sectorul 4
EREN Cons, Concelex si Axa Trans vor sa construiasca noul patinoar din Sectorul 4
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 22 Dec 2021 06:07
La licitatia pentru reconversia unui corp cu risc seismic al liceului Traian Vuia din Bucuresti in patinoar au depus deja oferte de participare trei asocieri de companii, avand ca lideri societatile Eren Cons, Concelex si Axa Trans Construct. Primaria Sectorului 4 a lansat licitatia pentru construirea patinoarului olimpic din incinta liceului Traian Vuia de pe Soseaua Vitan Barzesti 11, la finalul lunii octombrie a.c., valoarea estimata pentru proiectare si executie fiind de circa 44,5 milioane de lei (aproximativ 9 milioane de euro). Patinoarul se va construi in locul unui corp cu risc seismic al liceului, va avea o suprafata de circa 1.836 mp (30 m x 60 m) si putin peste 700 de locuri pentru spectatori, vestiare si magazin. Interesanta este forma sub care se face patinoarul: convertirea corpului vechi al liceului in club sportiv scolar.
Cele trei asocieri care au depus oferte pentru acest proiect sunt:
  1. Asocierea Eren Cons (lider) - Unicomp – cu subcontractantii Termoprot, D&D Eurocom, ICCO Systems, Avyan Proiect, Astra Bucuresti & Co Prod si Allied Engineers Group;
  2. Asocierea Concelex (lider) - Concelex Engineering – cu subcontractantii Sight Control, Quad Still Paint, Con Gaz Prest, Legal Assistance, Metrans Engineering si Patagonia Design;
  3. Asocierea Axa Trans Construct (lider) - Ortogonal Construct - Palex Constructii Instalatii – cu subcontractantii Master Gaz, Future Engineering, Adca Proiect Group, General MPM Impex, Addict Invest, ABC Best Painting, Ager Construct Activ, Arcadia AEN Architecture & PM si Electrotest.
 
"Procedura vizeaza atribuirea unui contract de achizitie publica avand ca obiect proiectarea, executarea si asistenta tehnica din partea proiectantului pentru edificarea unui imobil cu functiune de club sportiv scolar ce se doreste a fi realizat sub forma unei constructii noi, realizata pe un amplasament pe care exista deja un corp de cladire, C2, ce apartine Liceului Traian Vuia. Proiectul trateaza reconversia corpului C2 in club sportiv scolar ca raspuns la cererea tot mai mare, datorita necesitatilor de spatii pentru educatie fizica si sport", se arata in documentatia aferenta procedurii de achizitie.
Desi cladirea veche este demolata, se vorbeste despre o reconversie a acesteia. Reprezentantii institutiei spun ca trebuie demolata deoarece este incadrata in clasa I de risc seismic.
Durata de proiectare si executie a fost stabilita la 18 luni de la data semnarii contractului cu ofertantul castigator. Terenul pe care se va construi patinoarul are o suprafata de 27.230 mp, accesul principal realizandu-se din Alea Metrologiei.
In prezent, licitatia se afla in etapa de evaluare financiara, dupa care se va trece la selectia ofertei castigatoare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machinehiltiVideoConfAC-iulALLBIMvailant
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
BALTIC
CDS
Acvatot 2019
viarom
leviatan
theda mar
Ubitech
strabag nivel 1
leviatan
rigips
grundfos
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023