Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Precadrele pentru ferestre blaugelb Triotherm+ sunt certificate Cradle-to-Cradle
Precadrele pentru ferestre blaugelb Triotherm+ sunt certificate Cradle-to-Cradle
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 17 Ian 2023 06:18
Sistemul de montaj al ferestrelor cu ajutorul precadrelor blaugelb Triotherm+, promovat in Romania de Meesenburg, a fost recent certificat cu succes in sistem Cradle to Cradle® (C2C) Silver Standard. Este primul produs din gama blaugelb care obtine aceasta inalta distinctie, reprezentand un punct de plecare pentru certificarea altor produse din gama blaugelb, in special a celor destinate montajului usilor si ferestrelor cu precadre, pentru cladiri eficiente energetic. Perceput ca un veritabil liant intre firmele de montaj, investitori, arhitecti si companiile de productie, aceasta certificare ofera tuturor celor implicati posibilitatea de a-si combina proiectele din punct de vedere economic si ecologic. De asemenea, sinergia respectiva aduce beneficii incontestabile mediului inconjurator.
Administratorul companiei germane, Martin Meesenburg, a afirmat ca "asteptam cu nerabdare mai multe alte certificari C2C pentru produsele noastre blaugelb, in acest fel contribuind la efortul general de minimizare a amprentei de carbon. Conceptul de economie circulara este deosebit important pentru compania noastra, avand perspective certe de evolutie in directia respectiva".
Procesul de certificare C2C se desfasoara in cinci etape – si anume: sanatatea materialului, ciclul materialelor, energie regenerabila, managementul apei si responsabilitate sociala. Evaluarea materialului si a procesului sunt realizate in fiecare dintre aceste module.
* nota: auditul si eliberarea certificatului sunt efectuate de organismul de certificare, Cradle to Cradle Products Innovation Institute - C2CPII, Oakland, California – SUA.
 
 
blaugelb Triotherm+, sistemul profesionistilor in montaj
Precadrele termoizolante blaugelb Triotherm+ constituie solutia moderna de montaj a ferestrelor la casele eficiente din punct de vedere energetic. Sistemul ofera un nivel superior de fixare a ansamblurilor, pentru o performanta sporita in ceea ce priveste transferul termic. Solutia de la Meesenburg include profile din polistiren expandat dur, adeziv polimeric hibrid Power Fix si suruburi de fixare a cadrului. Profilele robuste se remarca prin rezistenta la incarcare si pot fi montate simplu si rapid pe corpul portant, asigurand devierea izolata termic a sarcinilor, ceea ce determina ca puntile termice din fixarea statica necesara a elementelor constructive sa fie reduse la minimum. Ele pot fi integrate perfect in zonele de termoizolatie ale tuturor sistemelor de fatade. Imbinarea fara deseuri de taiere ofera avantaje importante tehnicienilor de montaj, datorita constructiei extrudate, cu contact fortat, a imbinarii in coada de randunica. Datorita greutatii reduse si dimensiunilor compacte, profilele blaugelb Triotherm+ se prelucreaza simplu, cu o rapiditate maxima si un minim de reziduuri de praf. Izolarea profesionala si fixarea mecanica a profilelor blaugelb Triotherm+ pe suportul portant este necesara, insa se realizeaza foarte rapid. Sistemul blaugelb Triotherm+ are un impact major in planul sustenabilitatii deoarece este 100% reciclabil, nu are continut de HCFC, HFC si HBCD, prezinta o ductilitate ridicata si permite constructia durabila, prin reversibilitatea izolatiei ferestrei si a fixarii in cazul renovarii. Sistemul este net superior montajelor clasice, pe baza de spuma poliuretanica. Pentru informatii suplimentare despre produse si montajul ferestrelor cu ajutorul precadrelor blaugelb Triotherm+, click aici! 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMALLBIMVideoConfAC-iulhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
rigips
Acvatot 2019
viarom
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
strabag nivel 1
CDS
Ubitech
leviatan
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
leviatan
FRONTALE
theda mar
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
BA 2023
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu