Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - HERCESA are in constructie 400 de apartamente in 4 cladiri, in Bucuresti
HERCESA are in constructie 400 de apartamente in 4 cladiri, in Bucuresti
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 30 Mai 2024 10:55
Hercesa Romania a inceput, in luna mai 2024, lucrarile de constructie la primul bloc al ultimei faze a proiectului Vivenda Residencias din zona Titan din Bucuresti. Anuntul vine la o luna de la demararea lucrarilor la al doilea bloc de locuinte din proiectul Stellaris Residencias, pe care compania il dezvolta in vestul Capitalei, langa stadionul Steaua. 
"Strategia noastra de a ne dezvolta proiectele rezidentiale in etape ne permite sa sustinem mai multe santiere in paralel, in functie de caracteristicile pietei din momentul respectiv. Fundamentele economice, caracterizate astazi prin dobanzi stabile cu perspective de scadere si inflatie pe o panta descendenta, precum si cererea ridicata pentru locuinte ne-au determinat sa demaram in aceasta perioada lucrarile la cate un bloc nou in fiecare proiect rezidential pe care-l avem in prezent in portofoliul de dezvoltare", a declarat Romeo Ghica, manager de operatiuni in cadrul Hercesa Romania. „Cererea crescuta pentru apartamentele din blocul D1, pe care am inceput sa-l construim in mai in Vivenda Residencias, ne-a determinat sa lansam vanzarile si pentru etapele a doua si a treia a ultimei faze a proiectului, in care avem produse flexibile si adaptabile in functie de cerintele cumparatorilor", a adaugat Romeo Ghica.
Concret, apartamentele cu suprafete de 120 de metri patrati pot avea 4 sau 5 camere, in functie de necesitatile cumparatorilor. Aceasta flexibilitate se datoreaza faptului ca Hercesa Romania detine „in house” atat departamentul de proiectare, cat si pe cel de vanzari. Preturile apartamentelor din blocul D variaza intre 93.000 de euro plus TVA pentru un studio si 242.000 de euro plus TVA pentru un apartament cu 4 sau 5 camere. Termenul de finalizare a intregii cladiri D din Vivenda, cu un total de 400 de apartamente, este trimestrul al treilea din 2026. 
 
 
Blocul D din Vivenda Residencias este primul din portofoliul Hercesa din Romania care va beneficia de sistemul de centrala de bloc conectat la incalzire prin pardoseala, fiind astfel eliminate centralele de apartament. O alta noutate este reprezentata de faptul ca toate locurile de parcare aferente imobilului sunt in subteran, suprafata fiind rezervata exclusiv amprentei cladirii si spatiilor verzi. 
In paralel, Hercesa Romania construieste in Vivenda blocul L, un concept cu doar doua apartamente pe etaj, situat langa supermarketul Lidl, cu termen de finalizare septembrie 2024 si care cuprinde 80 de apartamente cu 3 si 4 camere, cu suprafete utile totale cuprinse intre 82 mp si 115 mp si preturi incepand de la 135.800 € + TVA. In Stellaris Residencias, compania lucreaza in paralel la doua cladiri, cu 129, respectiv 125 de apartamente. Termenele de finalizare sunt sfarsitul anului 2024 pentru prima cladire si trimestrul al patrulea al anului 2025 pentru a doua. 
 
Hercesa Romania 20 de ani: 1.000 de apartamente livrate si 1.000 in constructie/in pregatire
Hercesa este prezenta pe piata din Romania din anul 2004 si a livrat de atunci 1.000 de apartamente in proiectul Vivenda Residencias din zona Titan din Bucuresti. In 2012, Hercesa Romania a redeschis Hotelul Cismigiu, aflat in prezent tot in portofoliul companiei. 
In prezent, Hercesa Romania are in constructie si in pregatire 1.000 de apartamente in proiectele Stellaris Residencias si Vivenda Residencias. 
Stellaris Residencias este al doilea proiect rezidential de anvergura dezvoltat de Hercesa Romania in Bucuresti dupa Vivenda Residencias si va cuprinde un total de 4.500 de apartamente. Prima faza a Stellaris Residencias presupune o investitie de 59 de milioane de euro, va fi construita in patru etape si va cuprinde 482 de apartamente. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
strabag nivel 1
concelex
MAKITA
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
siniat
EDIT-Structural
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Ubitech
theda mar
konsent
ness project
viarom
noark
BogArt
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander