Agenda Constructiilor
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - HIDROPLASTO obtine primul sau contract de lucrari la autostrazi, pe A2
HIDROPLASTO obtine primul sau contract de lucrari la autostrazi, pe A2
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 22 Ian 2021 13:22
Compania Hidroplasto Botosani a obtinut un nou contract de instalare a dispozitivelor pentru acoperirea rosturilor de dilatatie, de aceasta data pentru o autostrada. Mai exact, noul proiect al societatii are ca obiect prevazut in contract "Repararea si inlocuirea rosturilor de dilatatie la poduri pe Autostrada A2, km 14-033 Calea 1 + Calea 2 si podul de la km 18+266 Calea 1 + Calea 2".
Rosturile de dilatatie sunt instalate intre suprafata de rulare a podului si drumului, avand rolul de a absorbi miscarile ce apar ca urmare a diferentelor de temperatura, deformarii si contractiei structurii si sarcinilor din trafic. In cazuri speciale, acestea trebuie sa absoarba deplasarile transversale si rotatiile in jurul celor trei axe spatiale. Eventual, inclusiv gradientele longitudinale trebuie avute in vedere. Aceste rosturi de dilatatie au proprietati de impermeabilizare datorita sistemului unic folosit de Hidroplasto si agrementat tehnic de catre Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Centrul de Studii Tehnice Rutiere si Informatica, precizeaza un comunicat al companiei botosanene.
"Faptul ca Hidroplasto reuseste sa obtina semnarea acestui contract, pentru Autostrada A2, ma face sa cred ca ceea ce am realizat in cei 16 ani de activitate in compania noastra este apreciat si, totodata, solicitat de cei din domeniul in care activam, fiind preferati atat pentru calitatea materialelor folosite, cat si pentru calitatea resursei umane, angajatii nostri dand intotdeauna dovada de profesionalism. Ma bucur ca incepe sa se puna accent acum si pe calitate, desi aceasta intotdeauna va costa putin mai mult, fata de alte firme romanesti care prefera sa foloseasca materiale ieftine si de proasta calitate, doar pentru a obtine un contract. Nevoia pe care o simtim cu totii pentru calitate, respectarea termenelor de finalizare si mai ales pentru modernizarea sectorului drumurilor si autostrazilor din Romania este unul dintre principalele obiective ale companiei Hidroplasto. Implicati fiind in proiectele de infrastructura, putem afirma ca Hidroplasto avanseaza cu succes in aceasta directie, obtinand astfel si prima lucrare pe o autostrada. Adaugam, pe langa furnizarea dispozitivelor necesare acoperirii rosturilor si montajul profesional. Implementam, astfel, pe piata romaneasca produse de calitate, cu garantii de minimum 10 ani", a afirmat ing. dipl. Catalin Silegeanu, Director General al companiei Hidroplasto in Romania.
In portofoliul de clienti ai companiei Hidroplato se afla societati romanesti importante, dar si grupuri multinationale cu care compania a colaborat la realizarea unor importante proiecte din sectorul constructiilor si al infrastructurii rutiere in cei 16 ani de existenta pe piata din Romania. De asemenea, este de precizat si faptul ca Hidroplasto a contractat acest proiectul de pe Autostrada A2 avand calitatea de subantreprenor.
 
LiebherALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
top 500
concelex
Acvatot 2019
top 500
Ubitech
rigips
MAKITA
leviatan
viarom
CDS
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
top 500
FRONTALE
strabag nivel 1
noark
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu