Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IBB Holding & Max Bögl: Parteneriat pentru participarea la licitatii de infrastructura
IBB Holding & Max Bögl: Parteneriat pentru participarea la licitatii de infrastructura
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 04 Iun 2024 12:16
IBB Holding Group SA (IBB Holding), unul dintre liderii industriei de constructii din Romania, in domenii precum infrastructura, constructii civile si industriale, productie de beton si asfalt, dezvoltare imobiliara, logistica utilaje constructii, precum si alte servicii conexe constructiilor, incheie un parteneriat cu Max Bögl Romania, filiala locala a grupului german Max Bögl, companie multinationala semnificativa din piata de constructii, cu sediul in Germania, pentru participarea la licitatii de infrastructura. 
Ion Craciunescu - CEO, fondator IBB Holding:
"Parteneriatul cu Max Bögl a venit ca o continuare a colaborarii stranse pe care o avem de mai multi ani, inceputa in Germania, realizand impreuna mai multe lucrari, de la infrastructura rutiera, pana la constructii industriale si civile. Alaturi de Max Bögl vom continua sa consolidam nivelul deja inalt de expertiza in executia proiectelor de infrastructura.”
 
Mathias Kirr - Administrator Max Bögl Romania:
"Suntem in Romania de peste 20 de ani si am avut mereu un partener de incredere in IBB. Cu o colaborare exemplara, am fost aliniati in valori, centrati pe calitate si buna executie a proiectelor. Suntem prezenti in 40 de locatii din intreaga lume, dar urmarim indeaproape Romania, care si-a dezvoltat economia si infrastructura in toti acesti ani. Observam in continuare perspective de dezvoltare in domeniul nostru de activitate.”
IBB Holding are o reputatie solida construita in timp prin servicii de calitate in implementarea lucrarilor de mare complexitate in infrastructura, lucrari de terasamente, executie de drumuri, poduri si autostrazi, piste aeroportuare, executia de constructii civile, industriale si rezidentiale. 
Valoarea contractata a proiectelor in curs de executie este de peste 270 milioane de euro, cele mai importante proiecte fiind: Autostrada A7 Lot 1 Dumbrava – Mizil, drumul de deviere DN1D - A7, supralargirea la 4 benzi si constructia unei parcari de lunga durata cu o suprafata de circa 30.000 mp - Drumul National Centura Bucurestiului (A0) intre Autostrada A1 si DN5, lucrari de intretinere periodica si reparatii ale drumurilor la nivel national in Prahova, Giurgiu si Bucuresti, precum si pentru Autostrada A2, A3. 
Grupul are 3 fabrici care produc beton pentru constructii ingineresti, beton rutier si agregate stabilizate cu ciment, in proximitatea Bucurestiului, in Pantelimon, Ciorogarla si Mogosoaia, precum si o statie de productie mixturi asfaltice in Pantelimon. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
leviatan
noark
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
konsent
quadratum
Arduro
viarom
BogArt
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
MAKITA
siniat
Ubitech
ness project
SSAB
CDS
concelex
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander