Agenda Constructiilor
Marti, 20 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IMPACT deschide un birou la Iasi pentru noul proiect Greenfield Copou
IMPACT deschide un birou la Iasi pentru noul proiect Greenfield Copou
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 24 Feb 2021 14:29
Impact Developer & Contractor, singurul dezvoltator imobiliar din Romania listat la Bursa de Valori Bucuresti, continua expansiunea la nivel national prin inaugurarea biroului din Iasi, al cincilea din tara. Biroul va deservi coordonarea activitatilor de constructie si vanzare ale proiectului rezidential Greenfield Copou, care urmeaza sa fie demarat in acest an.
Amplasat in Moldova Center, noul birou Impact va functiona atat ca spatiu de lucru si intalniri pentru echipa de proiect a ansamblului Greenfield Copou, alcatuita din proiectanti, project manager si constructori, dar si ca birou de vanzari, de indata ce lucrarile de constructie vor incepe.
Biroul intampina vizitatorii intr-un cadru select, modern si o atmosfera primitoare, ce redau rafinamentul si confortul caracteristice viitorului ansamblu din cartierul Copou, una dintre cele mai atractive zone rezidentiale din Iasi. Pana la finalul anului, compania are in plan extinderea echipei din capitala Moldovei cu inca 5-7 angajati.
„Inaugurarea biroului din Iasi marcheaza o noua etapa in expansiunea Impact la nivel national si, in acelasi timp, ne aduce mai aproape de inceperea primului nostru proiect rezidential din regiunea Moldovei. Iasiul este unul dintre orasele tarii care inregistreaza cele mai ridicate niveluri ale cererii de locuinte, peste 60% din solicitari fiind indreptate catre unitatile noi, ceea ce creeaza un moment oportun pentru a intra pe piata imobiliara din Iasi cu proiectul Greenfield. Viziunea noastra privind ansamblul Greenfield Copou este de a replica modelul de locuire al cartierului Greenfield Baneasa din Capitala, care se bucura de un succes continuu de la lansarea sa pe piata. Ne propunem sa oferim comunitatii un standard de locuire occidental, intr-un proiect cu facilitati care fac diferenta, pastrand directia de dezvoltare sustenabila abordata in cadrul ansamblurilor pe care le construim”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.
Greenfield Copou va fi unul dintre cele mai mari proiecte de cladiri rezidentiale verzi din Iasi, cu certificare BREEAM Excellent, fiind prevazute solutii care asigura performante energetice ridicate, reducerea consumului de resurse si un mediu mai sanatos pentru rezidenti.
Construit pentru a se integra armonios in peisajul incarcat de istorie si in mediul natural al zonei Copou, ansamblul va avea o arhitectura eleganta, definita prin blocuri cu regim de inaltime redus, separate de spatii verzi amenajate pe circa 40% din suprafata. Apartamentele vor beneficia de finisaje premium, terase spatioase si spatii vitrate ample care favorizeaza iluminarea naturala pe parcursul zilei.
Ca raspuns la cerintele cumparatorilor, care isi doresc mai mult confort atat in locuinta, cat si in afara acesteia, dezvoltatorul va aduce in cadrul proiectului un nivel al facilitatilor si serviciilor unic pe piata rezidentiala locala. De la zone comerciale, zona de wellness si sport, la spatii de co-working si gradinita, facilitatile integrate ansamblului creeaza premisele pentru un stil de viata select si mai mult timp de calitate petrecut acasa, alaturi de cei dragi. Proximitatea fata de obiective precum Gradina Botanica si Parcul Copou completeaza mixul de atribute ce vor face din Greenfield Copou noul reper al dezvoltarilor rezidentiale din Iasi.
Proiectul a obtinut recent avizul de oportunitate eliberat de Comisia Tehnica de Amenajare a Teritoriului si Urbanism (CTATU) a Primariei Iasi si urmeaza sa intre in etapa premergatoare celei de autorizare. Greenfield Copou va fi construit in trei faze, cu termen de finalizare in 2024.
Impact mai opereaza in prezent trei birouri in Bucuresti - sediul central din cadrul Willbrook Platinum Business & Convention Center, birourile de vanzari Greenfield Baneasa si Luxuria Residence si unul in Constanta, dedicat proiectului Boreal Plus. Compania mizeaza pe expansiunea la nivel national in cele mai importante centre urbane din Romania.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTgamma_2021VideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
rigips
cv water 2021
Acvatot 2019
CELCO 2020
hilti

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere