Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IMPACT obtine o finantare de 12 milioane de euro pentru continuarea investitiilor
IMPACT obtine o finantare de 12 milioane de euro pentru continuarea investitiilor
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 12 Iul 2017 11:49
Impact Developer & Contractor SA, dezvoltatorul ansamblului rezidential Greenfield din nordul Capitalei, a obtinut o finantare in valoare de 12 milioane de euro din partea unor fonduri de investitii gestionate de Credit Value Investments (CVI), companie poloneza de administrare a activelor. "Investitia are ca obiectiv accelerarea ritmului anual de crestere a Impact. Concret, vom folosi aceasta finantare pentru a continua proiectele incepute, dar si pentru achizitia de noi terenuri si dezvoltarea de noi proiecte rezidentiale in Capitala", a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO al grupului Impact.
La inceputul lunii mai 2017, dezvoltatorul a mai contractat doua credite, in valoare totala de 5,2 milioane de euro, pentru investitii imobiliare.
Finalizarea tranzactiei a fost realizata de echipele interne ale CVI si Impact SA, tinand cont, dar fara a se limita la elemente cheie specifice sectorului in care opereaza Impact si de nevoile de business ale companiei, in concordanta cu profilul financiar robust al acesteia. CVI a fost asistata in aceasta tranzactie de birourile din Bucuresti si Varsovia ale Wolf Theiss, precum si de casa de avocatura Radulescu si Musoi, iar impact de PeliFilip si de Linklaters Warsaw.
In prezent, Impact SA are in dezvoltare patru ansambluri rezidentiale in Bucuresti, aflate in diferite etape de planficare si constructie: Ansamblul Platanilor (parte a Greenfield Baneasa), proiect aflat in executie, un complex rezidential cu aproape 600 de locuinte pe BD. Barbu Vacarescu (investitie ce va fi demarata in curand), complexul Greenfield Timisoara (in planificare) precum si un proiect ce va fi dezvoltat prin compania Bergamont Developments, pe un teren achizitionat recent in Capitala.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMACADTeraSteelCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ DE OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra

Impactului maladiei Covid-19 pentru industria romaneasca de constructii si domeniile conexe


pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere