Agenda Constructiilor
Marti, 09 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IMPACT si-a majorat capitalul social pentru dezvoltarea de noi proiecte
IMPACT si-a majorat capitalul social pentru dezvoltarea de noi proiecte
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 23 Aug 2021 10:32
Impact Developer & Contractor (IMP) face inca un pas in strategia de expansiune nationala si decide majorarea capitalului social. Decizia a fost luata cu unanimitate de 93,08% din actionarii cu drept de vot ai companiei in cadrul AGEA si consta in delegarea si autorizarea Consiliului de Administratie de a majora capitalul social in decurs de un an, prin una sau mai multe emisiuni de actiuni ordinare, cu o valoare nominala de pana la 193.750.000 lei.
La Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Impact au participat actionarii reprezentand 93,08% din numarul total de voturi (actiunile detinute de IMPACT nefiind incluse in cvorum). Acestia au acordat Consiliului de Administratie competenţa de a decide restrangerea sau ridicarea dreptului de preferinta al actionarilor existenti la data majorarii capitalului social.
Decizia a avut loc in contextul in care Impact a demarat strategia de expansiune la nivel national prin dezvoltarea de ansambluri rezidentiale de anvergura, la standarde de sustenabilitate nZEB si BREEAM Excellent, in marile orase ale tarii.
„Suntem incantati de decizia luata astazi de majoritatea covarsitoare a actionarilor nostri care au imputernicit Consiliul de Administratie pentru a face demersurile in vederea majorarii capitalului social si care se coreleaza cu viziunea noastra de expansiune accelerata la nivel national. Alaturi de aceste resurse vom continua sa folosim atat beneficiile accesului la piaţa de capital, unde avem potential de a lista obligatiuni noi, cat si credite bancare, astfel incat sa putem executa de indata planul nostru ambitios de dezvoltare pe termen mediu si lung. Pentru a sustine acest demers consolidam si echipa cu profesionisti motivati si talentati care vor sustine compania in demersul sau de dezvoltare de comunitati sustenabile in principalele aglomerari urbane. Ca atare, le suntem recunoscatori actionarilor nostri pentru increderea oferita, care ne motiveaza si ne obliga sa obtinem rezultate performante astfel incat sa crestem continuu valoarea companiei si implicit sa facem profitabile investitiile lor, iar in paralel sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.” a declarat Constantin Sebesanu, CEO al Impact Developer & Contractor.
 
AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IUNIE
/IULIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
leviatan
viarom
hidroplasto
Ubitech
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020
MAKITA
BMI_Icopal
leviatan
hilti

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere