Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Septembrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - IMPACT si-a majorat capitalul social pentru dezvoltarea de noi proiecte
IMPACT si-a majorat capitalul social pentru dezvoltarea de noi proiecte
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 23 Aug 2021 10:32
Impact Developer & Contractor (IMP) face inca un pas in strategia de expansiune nationala si decide majorarea capitalului social. Decizia a fost luata cu unanimitate de 93,08% din actionarii cu drept de vot ai companiei in cadrul AGEA si consta in delegarea si autorizarea Consiliului de Administratie de a majora capitalul social in decurs de un an, prin una sau mai multe emisiuni de actiuni ordinare, cu o valoare nominala de pana la 193.750.000 lei.
La Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Impact au participat actionarii reprezentand 93,08% din numarul total de voturi (actiunile detinute de IMPACT nefiind incluse in cvorum). Acestia au acordat Consiliului de Administratie competenţa de a decide restrangerea sau ridicarea dreptului de preferinta al actionarilor existenti la data majorarii capitalului social.
Decizia a avut loc in contextul in care Impact a demarat strategia de expansiune la nivel national prin dezvoltarea de ansambluri rezidentiale de anvergura, la standarde de sustenabilitate nZEB si BREEAM Excellent, in marile orase ale tarii.
„Suntem incantati de decizia luata astazi de majoritatea covarsitoare a actionarilor nostri care au imputernicit Consiliul de Administratie pentru a face demersurile in vederea majorarii capitalului social si care se coreleaza cu viziunea noastra de expansiune accelerata la nivel national. Alaturi de aceste resurse vom continua sa folosim atat beneficiile accesului la piaţa de capital, unde avem potential de a lista obligatiuni noi, cat si credite bancare, astfel incat sa putem executa de indata planul nostru ambitios de dezvoltare pe termen mediu si lung. Pentru a sustine acest demers consolidam si echipa cu profesionisti motivati si talentati care vor sustine compania in demersul sau de dezvoltare de comunitati sustenabile in principalele aglomerari urbane. Ca atare, le suntem recunoscatori actionarilor nostri pentru increderea oferita, care ne motiveaza si ne obliga sa obtinem rezultate performante astfel incat sa crestem continuu valoarea companiei si implicit sa facem profitabile investitiile lor, iar in paralel sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.” a declarat Constantin Sebesanu, CEO al Impact Developer & Contractor.
 
ALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESKgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Ubitech
CELCO 2020
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
cv water 2021
hidroplasto
hilti
ERBASU CONSTRUCT
leviatan

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
econet
bienala
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere