Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NBI: Bucurestiul este o piata matura, cu o cerere ridicata pentru investitii imobiliare
NBI: Bucurestiul este o piata matura, cu o cerere ridicata pentru investitii imobiliare
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 24 Iun 2024 06:00
Piata imobiliara din Bucuresti continua sa fie o destinatie atractiva pentru investitii, cu un interes crescut pentru locuinte noi si pentru proprietati care ofera randamente ridicate din inchiriere. 
Vanzarile de locuinte din luna Mai 2024 au fost apropiate de cele realizate in luna similara a anului trecut, demonstreaza o stabilitate puternica in fata provocarilor economice actuale, dar si un apetit continu a sectorului imobiliar pentru investitori si cumparatori. 
Conform datelor furnizate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI), in luna Mai 2024 s-au inregistrat 3.376 unitati imobiliare vandute, in comparatie cu 3.516 unitati vandute in aceeasi perioada a anului trecut.  
Cifrele ANCPI arata ca Bucurestiul are o piata matura, cu o cerere ridicata pentru investitii in real estate. 
 
 
"Ultima luna a fost una excelenta pentru piata imobiliara din Bucuresti. Vanzarile insemnate reflecta increderea pe care o au cumparatorii in potentialul de crestere a pietei si in randamentele bune aduse de investitiile de profil. Investitia intr-un apartament sau casa, reprezinta un instrument puternic de securizare a banilor. North Bucharest Investments a inregistrat o crestere notabila a vanzarilor, cu 128 de tranzactii finalizate in Mai 2024 , comparativ cu 51 de unitati vandute in Mai 2023. Cresterea de 150% a vanzarilor noastre din ultima luna vine si ca urmare a cresterii portofoliului de proiecte, ceea ce asigura clientilor nostri o oferta generoasa de produse imobiliare de top.
 
 
Alegem parteneri cu istoric bun in piata, care beneficiaza de infrastructura dezvoltata in proximitate, de pozitionare strategica si acces la facilitati esentiale,” declara Vlad Musteata, CEO al North Bucharest Investments.
Datele de vanzari subliniaza interesul ridicat pentru locuinte noi si nevoia rezidentilor din Capitala pentru cresterea confortului si securizarea investitilor.  
De altfel, Bucurestiul se afla in topul oraselor cu cele mai multe apartemente case si apartamente tranzactionate in luna Mai 2024, cu 3,376 unitati. Conform ANCPI, topul este urmat de Timis - 702, Brasov - 653 si Cluj - 618.
 
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SSAB
viarom
Arduro
concelex
SIGM
MAKITA
ness project
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
CDS
Acvatot 2019
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
noark
quadratum
siniat
Ubitech
strabag nivel 1
konsent
rigips

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander