Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - NORDIS: Vanzari de peste 137 milioane lei in primul semestru al anului 2023
NORDIS: Vanzari de peste 137 milioane lei in primul semestru al anului 2023
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 10 Iul 2023 11:18
In primele 6 luni ale anului 2023, compania Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere si rezidentiale de 5 stele din Romania, a realizat vanzari de peste 137 miloane de lei. Valoarea reprezinta suma precontractelor de vanzare de apartamente in cadrul celor 4 proiecte pe care le are in dezvoltare si a contractelor de vanzare - cumparare din ansamblurile finalizate, respectiv Nordis Primaverii si Nordis Mamaia etapa I.
Nordis Group mentine un trend ascendent in ceea ce priveste vanzarile, raportand in prima parte a anului o crestere cu peste 10% a vanzarilor, comparativ cu primele 6 luni din 2022. Cu privire la modul de plata, 99% dintre achizitiile de anul acesta in cadrul Nordis au fost realizate cu bani cash, fara credite imobiliare.
Cumparatorii manifesta un interes activ pentru segmentul imobiliar cu perspectiva de investitie din portofoliul Nordis Group, motivati de randamentul anual de 7% pentru produsele hoteliere si 10% estimat pentru produsele rezidentiale achizitionate pentru generarea unui profit.
Prin serviciul de Property Management oferit, dezvoltatorul raspunde nevoii proprietarilor care doresc sa scape de grija administrarii in vederea obtinerii unui venit pasiv din inchiriere, activitate realizata integral de catre Nordis Group, de la promovarea unitatilor, gasirea chiriasilor, curatenie si plata utilitatilor.
Pe langa obiectivul investitiei, 90% dintre cumparatorii Nordis Mamaia au ales un apartament de vacanta pentru uz personal, motivati de calitatea oferita, dar si de faptul ca vor beneficia de facilitatile ansamblului si servicii hoteliere de 5 stele pe tot parcursul anului.
Nordis Group a vandut in primele 6 luni ale anului unitati finalizate in cadrul proiectului Nordis Mamaia, acolo unde preturile au ajuns la maturitate, valoarea unui apartament cu 3 camere tranzactionat depasind 400.000 €. (pachetul cuprinde apartament, mobilare, loc de parcare si TVA) Unitatile din etapa a II-a sunt deopotriva atractive prin prisma aprecierii valorii in timp. Investitorii au optat pentru pachete de investitie cu proprietati in curs de construire, valoarea unui pachet vandut, format din 9 studiouri din etapa a II-a, ridicandu-se la 760.000 € + TVA.
Cele mai cerute unitati au fost apartamentele rezidentiale de tip studio din etapa a II-a de dezvoltare a Nordis Mamaia, unde aprecierea in timp este de 40%, iar randamentul anual poate depasi 10%. In prezent, pretul unui studio din etapa a II-a porneste de la 65.900 € + TVA.
In capitala, Nordis Group a tranzactionat unitati din proiectul Nordis View, situat pe Fabrica de Glucoza, unde au fost vandute apartamente cu 2 camere si locuri de parcare aferente, fiecare in valoare de peste 270.000 € - TVA de 19% inclus. La Nordis Primaverii, valoarea unitatilor vandute a fost de peste 850.000 € + TVA.
Aflat in curs de dezvoltare, proiectul de pe Valea Prahovei - Nordis Brasov a atras investitori care au cumparat apartamente atat pentru uz personal, cat si in scop de investitie, iar metoda de plata preferata este cea in transe, cu avans de 25%.
„Produsul imobiliar oferit de Nordis Group este cu adevarat deosebit, atat prin prisma modelului de business oferit, care genereaza venit pasiv garantat investitorilor, cat si a facilitatilor care asigura un lifestyle de 5 stele tot timpul anului, disponibile rezidentilor si turistilor.
Cifrele primului semestru confirma potentialul financiar al romanilor - avem aproape 91.500 milionari in dolari in tara, iar perspectiva economica este pozitiva. Din punct de vedere al dimensiunii economiei locale in raport cu economia UE, Romania se afla in top cinci state ce inregistreaza o crestere in perioada 2019 - 2022. Acest aspect mentine piata imobiliara premium pe un trend ascendent.
Nordis continua sa atraga cumparatori interesati de investitii imobiliare premium, ceea ce constituie un plus atat pentru companie, dar si pentru comunitatea pe care o formam. In prezent ne pregatim intens de deschiderea hotelului Nordis Mamaia, moment ce va aduce pe piata din Romania un nou etalon in ceea ce priveste serviciile hoteliere”, declara Florin Postoaca, Sales Manager Nordis Group.
Inca din 2022, Nordis Group a demarat procesul de predare a unitatilor finalizate de la Nordis Mamaia, realizand pana in prezent peste 450 de predari ale apartamentelor din corpurile hoteliere si rezidentiale ale etapei I. Apartamentele sunt dotate cu sistem SMART Home si au vedere catre mare si lac. Peste 280 de proprietari ai apartamentelor rezidentiale au optat pentru serviciul de mobilare oferit de dezvoltator, pentru a beneficia de o amenajare in acord cu intreg designul si stilul Nordis, ce respecta cele mai inalte standarde de calitate si confort.
Nordis Mamaia este singurul hotel & residence de pe litoralul romanesc, deschis 12 luni pe an, oferind proprietarilor si turistilor acces la facilitati de top: SPA de 3.200 mp, sala de fitness, piscine interioare si exterioare, 12 restaurante si cafenele, sala polivalenta pentru evenimente, sali de conferinta, loc de joaca, Cinema VIP, clinica de recuperare medicala, plaja privata de 26.000 mp si ponton pe Lacul Siutghiol. Odata cu deschiderea hotelului Nordis Mamaia, conform studiului Horwath, valoarea proprietatilor se va aprecia cu aproximativ 40%.
Intre 7 si 9 iulie, dezvoltatorul desfasoara un eveniment de vanzari, ceea ce reprezinta ultima sansa de achizitie la preturile actuale, inainte de deschiderea Hotelului Nordis Mamaia, care va ridica preturile tuturor unitatilor din cadrul ansamblului.
Oferta include doar 9 unitati in etapa II Nordis Mamaia, cu avantaj client de pana la 14.600 € si este disponibila doar weekendul acesta prin vizita la locatie - Strada Brizei Nr.1 Mamaia Nord, cat si prin vizionare si rezervare online.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
viarom
Ubitech
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
ness project
theda mar
quadratum
MAKITA
concelex
siniat
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
noark
CDS
rigips

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander