Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RAP Invest: Finantare si expertiza pentru dezvoltarea de hale si birouri, in Brasov
RAP Invest: Finantare si expertiza pentru dezvoltarea de hale si birouri, in Brasov
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 29 Nov 2022 13:35
Cum poti sa-ti construiesti hale de productie, centre logistice si birouri, fara sa investesti vreun ban, in cea mai buna zona industriala din Brasov

De multe ori, dezvoltarea unor afaceri performante este blocata de lipsa unor spatii adecvate pentru productie sau depozitare. Pentru a trece la un alt nivel, companiile trebuie sa atraga resurse financiare importante pe care sa le foloseasca in a-si construi infrastructura necesara expansiunii. In plus, este nevoie de multa expertiza in domeniu pentru a gestiona un asemenea proiect. Pentru toti cei care vor sa scape de asemenea griji, RAP Invest finanteaza si asigura dezvoltarea proiectului pe terenurile pe care le are in portofoliu in zona industriala cu cel mai mare potential din judetul Brasov. 
"Aceasta solutie raspunde unei nevoi fundamentale a partenerilor nostri: aceea de a utiliza capitalul propriu pentru dezvoltarea afacerii si nu pentru a-l imobiliza in active de valori insemnate, cum ar fi cladirea si terenul. Pe langa asigurarea finantarii, noi punem la dispozitia partenerului toata expertiza noastra in dezvoltarea proiectelor, garantand cea mai buna calitate si termene de executie fara concurenta", explica Daniel Moise, director general RAP Invest. Compania poate sa ofere tot acest know-how deoarece este parte a RAP Group, un holding romanesc de anvergura globala, cu un portofoliu ce contine proiecte in 40 de tari de pe 6 continente. 
Fiecare companie din grup se concentreaza pe un domeniu de activitate, de la lucrari generale de constructii, la instalatii electrice, termice, sanitare si tehnologie de proces pentru industria alimentara, farmaceutica, a tutunului, a ingrijirii personale sau chimica. "Unul dintre principalele avantaje ale colaborarii cu RAP Invest este reprezentat de vasta experienta in proiectarea, optimizarea si dezvoltarea la standarde inalte de calitate a oricarui proiect, lucru dovedit pe parcursul a peste 20 de ani de experienta si a peste 50 de obiective industriale realizate in colaborare cu firmele din grup. Pe toata durata elaborarii proiectului, specialistii nostri vor oferi cele mai bune solutii tehnico-economice pentru realizarea unui proiect de succes", sustine Daniel Moise.
 
 
Prin urmare, indiferent de solicitarile partenerilor, RAP Group ofera solutiile optime, de cele mai multe ori dezvoltand si implementand tehnologii proprii. Astfel, se construieste la cheie o intreaga unitate de productie, intr-un termen scurt si cu un raport pret-calitate imbatabil. Partenerii RAP Invest au astfel sansa sa aleaga varianta care li se potriveste cel mai bine modelului de busines: ori o achizitie, ori o un contract de inchiriere pe termen lung. 
 
RAP Invest, focus pe cea mai buna zona industriala din Brasov
RAP Invest este una dintre cele mai noi companii din RAP Group si a aparut ca raspuns la nevoile pietei. Astfel, pe langa serviciile complete de antrepriza generala, asigurata de companii ale grupului precum RAP Development si RAP Instal, de-a lungul timpului s-a solicitat de catre parteneri si identificarea locatiilor necesare dezvoltarii proiectelor. Acestea trebuiau sa raspunda principalelor criterii: existenta PUZ-ului, amplasament optim fata de caile de acces si prezenta utilitatilor in zona. 
Odata infiintata compania RAP Invest, aceasta si-a concentrat atentia asupra zonei industriale din judetul Brasov care urma sa aiba cea mai spectaculoasa dezvoltare: cea din apropierea Aeroportului International Brasov. Astfel, in acest moment, in portofoliul companiei se gaseste un teren disponibil pentru investitii de 35.600 de metri patrati in Ghimbav, cu PUZ si cu utilitati, la doar 1,8 kilometri de aeroport. De asemenea, tot in zona, compania mai dispune de un teren de peste 18.000 de metri patrati in Codlea, cu deschidere la DJ 112, in apropierea sediilor si unitatilor logistice ale DRAXLMAIER, Intercars, Vectra si ERTEX. De altfel, ultima companie, un cunoscut producator de tesaturi fine, parte a Grupului Peppermint, a beneficiat de serviciile RAP Development in dezvoltarea infrastructurii de productie si de logistica. 
 
 
"Operationalizarea aeroportului de la Ghimbav va reprezenta un important pas in eficientizarea si dezvoltarea afacerilor din zona, iar pentru RAP Invest si partenerii sai este un punct cheie tinand cont de amplasamentul extrem de favorabil al terenurilor propuse spre dezvoltare. Toate terenurile au fost pregatite pana la nivelul la care, in urma proiectarii specifice, se vor solicita avizele si autorizatia de construire conform destinatiei finale", spune Daniel Moise. 
Personalizate pe cerintele beneficiarului, proiectele pot raspunde unei game largi de destinatii din industrii dintre cele mai diverse: hale industriale, de productie, de depozitare, logistice cladiri administrative si alte tipuri de cladiri si structuri industriale, spatii de productie variate, cu corpuri de birouri si zone de depozitare, centre de afaceri, unitati logistice sau depozite. "Suntem deschisi oricarei oportunitati de business care sa vina in completarea numeroaselor domenii acoperite de RAP Invest si de RAP Group. Orice partener serios si orice directie de business cu potential reprezinta pentru noi un element de interes si o premisa a unei colaborari", incheie Daniel Moise. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulMESENBURG
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A ap─ârut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
hilti
MAKITA
BALTIC
rigips
CELCO 2020
viarom
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
leviatan
leviatan
Ubitech
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023