Agenda Constructiilor
Joi, 02 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - SCALLIER va deschide centre comerciale de peste 40.000 mp in anul 2022
SCALLIER va deschide centre comerciale de peste 40.000 mp in anul 2022
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 05 Apr 2022 10:45
Firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnata sa administreze proiectul Funshop Park dezvoltat in Timisoara de compania poloneza Scallier, unul dintre cei mai dinamici investitori in parcuri de retail mici si mijlocii. Acesta este al treilea proiect Funshop Park pe care Cushman & Wakefield Echinox il administreaza dupa cele din Rosiorii de Vede si Focsani, care au intrat in portofoliul companiei anul trecut.
Proiectul Scallier din Timisoara a fost achizitionat in luna iulie a anului trecut de la Oasis Retail & Development, denumit initial Prima Shops Timisoara.
Funshop Timisoara se afla in faza finala de dezvoltare si va avea o suprafata inchiriabila de 10.800 metri patrati, livrarea fiind programata pentru al doilea trimestru al acestui an.
Pana in prezent, investitorul a semnat contracte de inchiriere pentru 15 din cele 20 de spatii disponibile in proiect, printre chiriasi numarandu-se C&A, Flanco, KIK, MaxiPet, Pepco, Numero Uno, Sportissimo, Agroland, Noriel. La acestia se adauga o serie de nume importante de F&B, printre care KFC, Mesopotamia sau Noodle Pack.
Echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox va avea atributii in gestionarea activitatilor de zi cu zi din cadrul proiectelor, managementul relatiei cu chiriasii, supervizarea operationala, servicii financiare si raportare catre proprietar, prin specialisti on-site si la sediul central, coordonati de Mihaela Petruescu, Partner Asset Services.
Mihaela Petruescu, Partner Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Suntem incantati sa extindem colaborarea cu Scallier, iar acest nou proiect pe care il preluam in administrare dovedeste faptul ca serviciile pe care le oferim sunt in linie cu asteptarile clientului nostru. Avem incredere in formatul pe care Scallier il dezvolta pe piata din Romania, aducand proiecte moderne si de calitate in comunitati neacoperite pana acum de catre alti dezvoltatori de profil. Planurile Scallier pentru Romania sunt foarte ambitioase si vor schimba peisajul pietei de retail in orasele vizate pentru extinderea viitoare.”
Pana la finalul anului 2022, Scallier isi propune sa deschida in Romania alte parcuri de retail cu o suprafata totala inchiriabila de 40.000 metri patrati in orase precum Mosnita Noua (jud. Timis), Hunedoara, Turda, Vaslui si Vladimirescu (langa Arad).
Scallier desfasoara activitati in domeniul gestionarii investitiilor in sectorul imobiliar comercial, precum si administrarea acestor active, concentrandu-se pe maximizarea valorii proprietatilor in timp. Compania a fost infiintata in 2011 si este specializata in sectorul parcurilor comerciale, strip mall-uri si unitati de retail standalone.
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
quadratum
leviatan
noark
CDS
ness project
theda mar
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
siniat
Ubitech
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
rigips
viarom
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander