Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - CLUJ: Licitatia pentru constructia Centrului Integrat de Transplant, in martie 2022
CLUJ: Licitatia pentru constructia Centrului Integrat de Transplant, in martie 2022
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 06 Sep 2021 08:37
Consiliul Judetean Cluj a primit din partea proiectantului Studiul de Fezabilitate (S.F.) aferent construirii viitorului Centru Integrat de Transplant Cluj, parte integranta a etapei de proiectare.
In perioada imediat urmatoare, dupa analiza si insusirea documentatiei, S.F.-ul va fi supus aprobarii plenului reunit al forului administrativ judetean.
Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean Cluj: „E imbucurator faptul ca procedurile tehnice si urbanistice aferente acestui extrem de important proiect de infrastructura medicala respecta graficul agreat. Mai mult decat atat, SF-ul a fost transmis Consiliului Judetean chiar inainte de termenul contractual prevazut. Un alt pas inainte in derularea acestui proiect de interes strategic pentru Cluj si pentru intreaga tara a fost facut ieri, odata cu aprobarea de catre Consiliul Local a P.U.Z.-ului. Practic, prin finalizarea Proiectului Tehnic si emiterea autorizatiei de construire, intram in linie dreapta cu demararea licitatiei de executie, pe care ne-o dorim a fi realizata in cursul lunii martie 2022”.
Reamintim faptul ca proiectarea primului Centru Integrat de Transplant din Romania si din sud-estul Europei a fost atribuita in data de 18 noiembrie 2020 Asocierii dintre firmele de arhitectura „Pinearq S.L.P.” din Spania si biroul de proiectare „Dico si Tiganas” S.R.L., in urma concursului international de solutii initiat de Consiliul Judetean in acest scop. Conform contractului incheiat, proiectantul trebuie sa finalizeze elaborarea intregii documentatii tehnice pana la sfarsitul anului.
Proiectul Consiliului Judetean Cluj vizeaza edificarea primului centru de transplant din tara care integreaza facilitatile necesare pentru patru tipuri de transplant: de cord, plaman, hepatic si renal. In cadrul acestuia, toate circuitele, spatiile si functiunile necesare vor fi realizate la cele mai inalte standarde din domeniu.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
MAKITA
noark
rigips
concelex
Acvatot 2019
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
ness project
Ubitech
siniat
EDIT-Structural
CDS
viarom
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander