Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Contract pentru realizarea Studiului de Fezabilitate Varianta Ocolitoare Sibiu Sud
Contract pentru realizarea Studiului de Fezabilitate Varianta Ocolitoare Sibiu Sud
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 27 Iul 2021 07:57
Consiliul Judetean Sibiu a semnat contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate a Variantei Ocolitoare Sibiu Sud. Prin acest studiu se vor stabili solutiile tehnice pentru traseul optim al variantei si costurile investitiei.
Dintre cele 6 oferte depuse, a fost desemnata castigatoare oferta asocierii de firme: BETA COPS SRL si TOTAL ROAD SRL, care va elabora documentatia pe o perioada de 6 luni de la emiterea ordinului de incepere, termenul de finalizare fiind la inceputul anului 2022.
De asemenea, proiectantii vor realiza o serie de studii de teren, documentatii pentru culoarul de expropriere si pentru emiterea acordurilor si avizelor. Valoarea totala a contractul este de 3.082.760,00 lei fara TVA, investitie finantata din bugetul local al judetului Sibiu.
Traseul Variantei Ocolitoare Sibiu Sud porneste din drumul national DN7H, in apropriere de nodul de autostrada - Sura Mica si se sfarseste in drumul national de interes european E68 (Arad – Sibiu -Brasov), in apropriere de nodul rutier la autostrada – Selimbar, strabatand 6 unitati administrativ teritoriale : Sibiu, Cristian, Poplaca, Rasinari, Cisnadie si Selimbar, pe o lungime de aproximativ 20 de km.
”Varianta Ocolitoare Sibiu Sud va fluidiza traficul urban, periurban si de tranzit, va reduce emisiile de carbon, contribuind la un judet verde, iar dezvoltarea economica si turistica se va indrepta si catre zonele din sudul Municipiului Sibiu”, a explicat presedinta CJ Sibiu, Daniela Cimpean.
Reamintim faptul ca acest proiect se realizeaza in parteneriat cu Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) si totodata, este inclus in Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 1699/2020 care prevede aprobarea listei ce cuprinde proiectele de infrastructura si transport in vederea includerii la finantare in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare (POIM).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021ALLBIMAUTODESKjungheinrich
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Ubitech
strabag nivel 1
CELCO 2020
hidroplasto
Acvatot 2019
cv water 2021
leviatan
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
rigips
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
AHK 2018
bienala
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere