Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Electroproiect: Servicii de proiectare pentru extinderea aeroportului din Constanta
Electroproiect: Servicii de proiectare pentru extinderea aeroportului din Constanta
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 17 Iul 2023 11:10
Electroproiect va asigura elaborarea documentatiei de proiectare a instalatiilor electrice de curenti tari si de curenti slabi, instalatii HVAC, instalatii sanitare si de stingere a incendiilor cu apa. Serviciile vor fi prestate in mai multe etape: elaborarea documentatiei tehnice pentru obtinerea autorizatiei de executie (DTAC), inclusiv documentatiile pentru obtinerea avizelor legate de instalatiile electrice si mecanice, elaborarea documentatiei tehnice de organizare a executiei (DTOE), elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie, asigurarea asistentei tehnice pe durata executiei, precum si elaborarea documentatiei finale AsB si verificarea documentatiei conform cerintelor Legii 10/1995.
Compania va presta serviciile mentionate in calitate de subcontractant al Asocierii SSAB-AG, Atelier Unbuilt si Acer Proje Insaat AS, care a castigat licitatia pentru executia lucrarilor de proiectare si constructie a noului terminal, a turnului de control si a parcarii din cadrul Aeroportului International Mihail Kogalniceanu.
Solutiile tehnice propuse vor fi proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere al consumului de energie si pentru a avea un impact minim asupra mediului. Noul terminal si anexele vor avea o amprenta la sol de 11.300 mp si o suprafata desfasurata totala de aproape 16.000 mp. Termenul de finalizare a proiectului este decembrie 2023.
Acest nou proiect completeaza portofoliul companiei, care a a elaborat documentatia tehnica necesara pentru modernizarea sau constructia a importante aeroporturi din Romania, precum Aeroportul International Henri Coanda, Aeroportul Aurel Vlaicu Baneasa, Aeroportul International Iasi, Aeroportul International Ghimbav Brasov, Aeroportul International Sibiu.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
rigips
siniat
MAKITA
concelex
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Acvatot 2019
ness project
SIGM
strabag nivel 1
EDIT-Structural
viarom
SSAB
quadratum
konsent
noark
CDS
Arduro
BogArt

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander