Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Finalizare proiect de autorizare construire Spital Clinic Judetean de Urgenta Sibiu
Finalizare proiect de autorizare construire Spital Clinic Judetean de Urgenta Sibiu
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 23 Dec 2020 06:00
Consiliul Judetean Sibiu a semnat luni, 21 decembrie 2020, contractul privind atribuirea serviciilor de verificare tehnica de calitate a proiectului de autorizarea a constructiei (PAC), a proiectului tehnic (PT) si al detaliilor de executie aferente contsructiei Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. Valoarea contractului este de 445.000 de lei, fara TVA, cu aproximativ 35% mai putin fata de valoarea estimata, de 678.090.
La licitatie au participat 3 operatori economici, iar in urma finalizarii evaluarii ofertelor a fost desemnata castigatoare asocierea MRD Instal (lider) - Medinstal Proiectare Instalatii Protectia Mediului SRL din Cluj.
Contractul se va derula pana la finalizarea lucrarilor de executie a noului spital.
"Echipa de specialisti cuprinde verificatori legal atestati cu activitate in constructii, pe domenii/ subdomenii de constructii si specialitati pentru instalatiile aferente constructiilor. Acestia vor realiza verificari la toate documentatiile emise in vederea construirii noului spital judetean", a precizat Tania Stroia, inspector in cadrul Consiliului Judetean Sibiu.
Tot pe 21 decembrie 2020, echipa de proiectanti din cadrul asocierii de firme Popaescu &co SRL - Egis Romania SA - Geo Arc SRL - Studio Sqm SRL - Api Arhitekti d.o. a transmis CJ Sibiu proiectul de autorizare a constructiilor pentru executia noului spital judetean, documentatie care va fi inaintata spre verificare specialistilor tocmai contractati de CJ Sibiu.
La finalizarea verificarilor, documentatia, impreuna cu toate avizele solicitate conform certificatului de urbanism, vor fi transmise catre Primariei Municipiului Sibiu in vederea emiterii autorizatiei de construire.
Noul spital de la Sibiu va fi construit pe un teren de aproape 180.000 mp si va avea o suprafata desfasurata totala de 118.500 mp, 971 de locuri de parcare si peste 70.000 mp de spatii verzi, precum si circa 900 de paturi.
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
siniat
EDIT-Structural
rigips
Ubitech
noark
Acvatot 2019
theda mar
CDS
strabag nivel 1
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
viarom
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
ness project

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander