Agenda Constructiilor
Marti, 20 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - GLOBALWORTH inaugureaza primul centru Hi-Tech la Universitatea de Arhitectura
GLOBALWORTH inaugureaza primul centru Hi-Tech la Universitatea de Arhitectura
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 10 Feb 2021 12:53
Datorita noului laborator, peste 3.500 de viitori arhitecti vor avea la dispozitie anual tool-uri moderne in proiectare si tehnologii care pot schimba domeniul arhitecturii si mediul in care traim.
"Suntem cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrala si de Est. Investim si dezvoltam cladiri pentru comunitatile de business si in domeniul in care activam lucram extrem de mult cu arhitectii. Le intelegem importanta si le apreciem puterea de a tranforma spatiile, tocmai de aceea am decis sa investim in viitorul arhitecturii din Romania. Tehnologia face parte din ADN-ul companiei noastre, iar datorita ei aducem birourile viitorului in prezent. Incet, dar sigur realitatea se muta si in spatiul virtual, iar solutia tehnica implementata la Universitatea Ion Mincu reprezinta mijlocul prin care viitorii arhitecti ne vor contura orasele", a spus Dimitris Raptis, CEO Globalworth Group.
Hi-Tech Learning Centre este dotat cu tehnologii digitale din domeniul proiectarii, combinate astfel incat sa raspunda optim cerintelor specifice universitatii: educatie, cercetare, proiectare.
Hi-Tech Learning Centre consta intr-un spatiu modular renovat si dotat cu o solutie completa de VR si AR, un sistem de videoconferinta, posturi de lucru ergonomice si mobile dotate cu 22 de calculatoare si software performant, imprimante 3D destinate fabricatiei de prototipuri si machete, o solutie pentru capturi de date – fotografie, scanare 3D si fotogrammetrie.
"Fundatia Globalworth este pentru Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu un partener si sponsor deosebit de important. Daca in prezent UAUIM reprezinta un nucleu performant in domeniul formarii in Arhitectura si Urbanism, aceasta se datoreaza si suportului constant din partea Fundatie de-a lungul anilor. Laboratorul Hi-Tech va asigura conditii optime de formare de inalta performanta, astfel incat UAUIM sa se inscrie si sa ramana in randul universitatilor care depun un efort constant in imbunatatirea procesului de invatamant", a declarat Profesor Doctor Arhitect Emil Barbu POPESCU, Presedinte de onoare al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”.
Parteneriatul cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” face parte din programul de responsabilitate sociala a companiei de a sustine mediului academic din Romania si de a dezvolta noile generatii de arhitecti. Pana in prezent, Fundatia Globalworth si Globalworth au alocat peste 740.000 de euro pentru burse de studii si documentare pentru cadre didactice, competitii internationale si proiecte speciale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESKgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
rigips
hidroplasto
CELCO 2020
cv water 2021
hilti
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere